Rizeli Kotil’den hodri meydan

Rize’li Aylin Kotin İstanbul’da Beyoğlu belediye başkanlığına talip.Beyoğlu Belediye Başkan aday adayı Aylin Kotil, eğer seçilirse eski eşi Mustafa Sarıgül'le uyumlu bir şekilde çalışabileceklerini söyledi.“Beyoğlu AK Parti için önemli bir ilçe. Özellikle

Rizeli Kotil’den hodri meydan

Rize’li Aylin Kotin İstanbul’da Beyoğlu belediye başkanlığına talip.Beyoğlu Belediye Başkan aday adayı Aylin Kotil, eğer seçilirse eski eşi Mustafa Sarıgül'le uyumlu bir şekilde çalışabileceklerini söyledi.

“Beyoğlu AK Parti için önemli bir ilçe. Özellikle Kasımpaşa'da Başbakan Erdoğan'a karşı duyulan ayrı bir sevgi ve saygı var. Buralarda nasıl karşılanıyorsunuz?” sorusuna Kotil şu cevabı verdi:” Kasımpaşa'da çok iyi karşılandığımı söyleyebilirim. Çünkü ben de Rizeliyim. Başbakan da Rizeli. Ben onlara bir adım attığımda onların  bana iki, üç adım attığını gördüm. Bu tamamen iletişim meselesi”

"BAŞBAKAN, CEMAATİ GÖZDEN ÇIKARMIŞ"

“Dershanelerin kaldırılması gerektiğini düşünüyor musunuz?” sorusuna ise bakın Aylin Kotil nasıl cevap verdi:”Önemli olan, dershanelerin kaldırılması değil. Bir şeye kızıp bir şeyi kapatmak yanlış. Dün Muharrem İnce'nın çok güzel bir cümlesi vardı, "CHP'ye kızıp meslek liselerini kapatıyorsun. Cemaate kızıp dershaneleri kapatıyorsun" şeklinde. Eğitim sisteminizi böyle şeyler üzerine kuramazsınız. Öncelikle eğitim sistemimizi sorgulayalım. Dünyada yapılan bir araştırma var. Bir öğrencinin okulda öğrendiği bilginin hayata uygulanması bakımından yapılan bir araştırma. Biz bunda hep sondan ikinci çıkıyoruz. Bence buna kafa yoralım. Eğitim sistemimiz kökten değişiklik istiyor. Bu hükümetin şahane dediğim bir eğitim politikası yok.. Başbakan cemaati gözden çıkarmış, öyle gözüküyor.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset