Rize'de Erdoğan için top atışı!

Rize Belediyesi otobüsünden yapılan anonsla Türkiye Cumhuriyeti’nin 12’inci Cumhurbaşkanı seçilen Recep Tayyip Erdoğan için Rize Kalesi’nden 12 pare top atışı yapılacağı duyuruldu.Bir süre sonra da top atışları yapıldı. Rize Belediyesi anons otobüsünün üz

Rize'de Erdoğan için top atışı!

Rize Belediyesi otobüsünden yapılan anonsla Türkiye Cumhuriyeti’nin 12’inci Cumhurbaşkanı seçilen Recep Tayyip Erdoğan için Rize Kalesi’nden 12 pare top atışı yapılacağı duyuruldu.

Bir süre sonra da top atışları yapıldı. Rize Belediyesi anons otobüsünün üzerine çıkan Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı ile Ak Parti Rize Milletvekilleri Hasan Karal ve Nusret Bayraktar, vatandaşları selamladı. Ak Parti Rize Milletvekili Nusret Bayraktar, Rize’nin plakasının 53 olduğuna işaret etti,  yüzde 53 oy alan Rizeli Başbakan’ın Cumhurbaşkanı seçildiğini belirterek, "81 vilayeti olan ülkemizin 81 rakamını öne alan Rize, yüzde 81 oy oranı ile Türkiye birincisi oldu" dedi. 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset