Rize'de Başbakan hareketliliği

Başbakan Recep Tayip Erdoğan'ın bugün saat 13.00'da baba ocağı Rize'de yapacağı miting öncesi büyük hazırlık yapıldı. Mitingin yapılacağı meydan Başbakan Recep Tayip Erdoğan ve AK Parti bayrakları ile süslendi. Miting alanında 650 metrekare genişliğinde i

Rize'de Başbakan hareketliliği

Başbakan Recep Tayip Erdoğan'ın bugün saat 13.00'da baba ocağı Rize'de yapacağı miting öncesi büyük hazırlık yapıldı. Mitingin yapılacağı meydan Başbakan Recep Tayip Erdoğan ve AK Parti bayrakları ile süslendi. Miting alanında 650 metrekare genişliğinde iki adet dev afiş asıldı. 10 bin üzerinde parti bayrağının yanı sıra 2 bin'e yakın büyük bayrak asıldı. Rize'nin muhtelif yerlerine bin civarında afiş yerleştirildi. 20 binaya giydirme yapıldı. Miting hazırlıklarında AK Parti Gençlik Kolları'ndan 100'e
yakın partili görev aldı.
Başbakan Recep Tayip Erdoğan'ın Rize Mitingi için de 650 polis memuru görevlendirildi. Trabzon ve Erzurum'dan takviye polis ekipleri Rize'ye çekildi.
Öte yandan, Rize Sağlık İl Müdürlüğü tarafından 10 ambulans ile 50'ye yakın sağlık görevlisi görevlendirildi. Olası ihtimallere karşı Rize'ye bir hava ambulansı getirildi. Miting sırasında görev yapmak üzere miting alanında bir sağlık çadırı kurulacağı öğrenildi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler