Rihanna kulüp mü satın alıyor?

Futbola olan ilgisiyle bilinen dünyaca ünlü şarkıcı Rihanna, Ada kulüplerine talip olduğu öne sürüldü. İngiliz ve İspanyol basınında yer alan iddialarda, 26 yaşındaki ünlü şarkıcının ilk olarak Galatasaray’dan Chelsea’ye geçen Didier Drogba ile iletişime

Rihanna kulüp mü satın alıyor?
Futbola olan ilgisiyle bilinen dünyaca ünlü şarkıcı Rihanna, Ada kulüplerine talip olduğu öne sürüldü.
 
İngiliz ve İspanyol basınında yer alan iddialarda, 26 yaşındaki ünlü şarkıcının ilk olarak Galatasaray’dan Chelsea’ye geçen Didier Drogba ile iletişime geçerek Chelsea’yi satın almak istediği belirtildi.
 
Fildişili yıldızdan, Chelsea’nin satılık olmadığını öğrenen ve Liverpool için girişimde bulunması yönünde tavsiye alan Rihanna’nın, öneriye sıcak baktığı ve Liverpool için görüşmelere başladığı öğrenildi.
 
Dünyaca ünlü şarkıcının bu girişimi Ada’da büyük heyecanla karşılanırken, ünlü şarkıcı için ’Yeni Abramovich oluyor’ yorumları yapıldı.
 
Ünlü şarkıcının bu girişiminde başarılı olup olmayacağını ise zaman gösterecek.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset