Revi ilk ziyareti ona yaptı

AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi   eski il başkanı Dr. Adnan Günnar'dan görevi devraldıktan sonra ilk ziyaretini AK Parti Trabzon İl Kadın Kolları Başkanı Havva Gümüş’e yaptı.Kadın ve Gençlik Kollarının partisi için büyük önem taşıdığını belirten H

Revi ilk ziyareti ona yaptı

AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi   eski il başkanı Dr. Adnan Günnar'dan görevi devraldıktan sonra ilk ziyaretini AK Parti Trabzon İl Kadın Kolları Başkanı Havva Gümüş’e yaptı.

havva-2.jpgKadın ve Gençlik Kollarının partisi için büyük önem taşıdığını belirten Haydar Revi “Biz büyük bir aileyiz,omuz-omuza mücadeleye devam edeceğiz” mesajı verdi.

UYUM İÇİNDE ÇALIŞACAĞIMIZDAN ŞÜPHEMİZ YOK

Haydar Revi’nin görevde olduğu süre içinde beşinci il  başkanı olduğuna dikkat çeken Havva Gümüş ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “İki dönemdir il başkanımız olan  Adnan Günnar ve ekibi ile hep uyum içinde olduk,başarılı çalışmalar yaptık. Haydar Revi başkanımızla da aynı şekilde birlikte mücadele vereceğiz. Kendisinin kadın ve gençlik kollarına olan hassasiyetini biliyoruz. Samimi, gayretli ve özverili bir şekilde yolumuza devam edeceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler