’Post modern olmadı dost modern darbe verelim dediler’

MEMUR-SEN Genel Başkanı Ali Yalçın Kahramanmaraş'ta düzenlenen programda konuştu. Yalçın "Post modern olmadı, dost modern darbe verelim dediler.'diye konuştu.MEMUR-SEN tarafından düzenlenen "Büyük Türkiye Buluşması" programı kapsamında Kahramanmaraş'ta dü

’Post modern olmadı dost modern darbe verelim dediler’

MEMUR-SEN Genel Başkanı Ali Yalçın Kahramanmaraş'ta düzenlenen programda konuştu. Yalçın "Post modern olmadı, dost modern darbe verelim dediler.'diye konuştu.

MEMUR-SEN tarafından düzenlenen "Büyük Türkiye Buluşması" programı kapsamında Kahramanmaraş'ta düzenlenen panelde gündeme ilişkin açıklamalarda bulunan Ali Yalçın, darbe dönemlerini anlattı. 17-25 Aralık'ta operasyon çekildiğinde MEMUR-SEN olarak çok net bir cümle kurduklarını ifade eden Yalçın, "En amansız darbe döneminin yaşandığı bir süreci yaşadık. Post modern olmadı, dost modern verelim diyerek 17-25 Aralık'ta operasyon çektiklerinde biz MEMUR-SEN ailesi olarak çok net bir cümle kurduk. Oda şu, milletin çocuğunun kursağından aldığı rızkını esirgediği ve verdiği himmet ettiği hizmet beklediği bir mekanizma olarak hizmetinizi hezimete cemaat kelimesini cerahate dönüştürmeyin çağrısında bulunduk. Bize mesele dershane dediklerinde, gezide ağaç değildi burada da dershane değildi. Olayın arka planı deşifre olduğunda gördük ki mesele 7 Haziran seçimlerinde Diyarbakır Belediyesi'nin arka kapısından girip bize dershaneler kapanırsa çocuklar dağa çıkar arka kapıdan el tuttular el " dedi.

MAŞALARINI VEKİL ADAYI GÖSTERDİLER

Yalçın konuşmasında tutuklu polislerin milletvekili adaylığına da atıfta bulunarak "Maşalarını vekil adayı olarak İstanbul'a koyduklarında boy ölçüsü aldıklarında o vekil doğuda bir ile gittiğinde polis ne yapacağız amirim seçimde dediğinde gözünü kapat bas HDP'ye dedi. Ben gözünü kapatma diyorum, gözünü aç, gözünü aç diyorum. Altı samimiyet ve ibadet, ortası hararetle ticaret, üstü cesaretle ihanet içerisinde olan yapıya aman verme ve bu ülkeyi CIA Mossad'a bağlatma " ifadelerini kullandı.

KOALİSYON BELİRTİSİ 100 YILLIK HESABI OLANLARI HAREKETE GEÇİRDİ

Ortaya çıkan koalisyon belirtisinin 100 yıllık hesabı olanların tamamını harekete geçirdiğini dile getiren MEMUR-SEN Genel Başkanı Ali Yalçın Türkiye'nin yeniden ateş sarmalının içerisine çekildiğini ifade etti.

Yalçın, "Suruş'ta 32 genci hunharca katlettirecek, katledecek kadar gözü dönenler Diyarbakır mitinginde küresel oyun kurucuları da mitingde bomba patlatanlar, Ankara'da bir araya gelen MEMUR-SEN olarak 14 çağrıcı kuruluş olarak çeşitli renklerden, çeşitli duruşlardan karşıt görüşlerden bir birimize karşı açıklama yaptığımız kuruluşlar bir araya gelerek "Teröre hayır, kardeşliğe evet" yürüyüşü organize edip 100 binleri buluşturmasının hemen sonrasında ,barış adı taşıyan bir oluşumla karşıt bir hamle yapmaya çalışan insanların hayatını katledecek kadar, insanları canice öldürecek kadar gözleri dönenler bu ülkede birşeyleri ısrarla yapmak niyetindeler." ifadelerinde bulundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler