Polis BDP'li vekillere su sıktı!

BDP'nin İstanbul protestosu olaylı bittiAralarında BDP'li milletvekillerinin de bulunduğu yaklaşık 200 kişilik grup, KCK operasyonları ile Öcalan'ın avukatlarıyla görüştürülmemesini protesto etti.BDP binası önünde toplanan Demokratik Toplum Kongresi Genel

Polis BDP'li vekillere su sıktı!

BDP'nin İstanbul protestosu olaylı bitti

Aralarında BDP'li milletvekillerinin de bulunduğu yaklaşık 200 kişilik grup, KCK operasyonları ile Öcalan'ın avukatlarıyla görüştürülmemesini protesto etti.

BDP binası önünde toplanan Demokratik Toplum Kongresi Genel Başkanı Ahmet Türk, Aysel Tuğluk, BDP Diyarbakır milletvekilleri Nursel Aydoğan, Altan Tan, Emine Ayna, DTK Koordinasyon Kurulu üyesi ve Batman Milletvekili Ayla Akat Ata, Ağrı Milletvekili Halil Aksoy ile BDP'li il ve ilçe başkanlarının da bulunduğu grup Turgut Özal Caddesi’nden Koşuyolu’na kadar yürümek istedi.

İzin verilmeyince polis aralarında milletvekillerinin de bulunduğu gruba polis panzerlerinden sıkılan suyla müdahale etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset