PM Üyesi Canalioğlu’ndan açıklama

   CHP’nin 80 kişilik Parti Meclisine Trabzon’dan girmeyi başaran CHP Trabzon İl Başkanı ve Trabzon Belediyesi Eski Başkanı Volkan Canalioğlu NTV’ye önemli açıklamalarda bulundu Canalioğlu, ‘’Sayın Genel Başkanımızla birlikte iktidara gitme noktasında bir

PM Üyesi Canalioğlu’ndan açıklama

  

 

CHP’nin 80 kişilik Parti Meclisine Trabzon’dan girmeyi başaran CHP Trabzon İl Başkanı ve Trabzon Belediyesi Eski Başkanı Volkan Canalioğlu NTV’ye önemli açıklamalarda bulundu Canalioğlu, ‘’Sayın Genel Başkanımızla birlikte iktidara gitme noktasında bir çalışma yapacağımıza inanıyorum o nedenle mutluyum.’’ dedi

 

 

Muhabirin, dün yapılan il başkanları toplantısında Canalioğlu’nun Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nun doğum gününü hatırlattığına yönelik sorusuna Canalioğlu, ‘’ Sayın Genel Başkanımızın dün doğum günüydü. İl başkanları toplantısında kendisinin doğum gününü kutladık. Sağlık, mutluluk ve başarı dileklerimizi ilettik. Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun ülkemiz için bir şans olduğunu ve iktidara gitme noktasında herkesi kucaklayarak mutlaka ülkemizin beklediği yönetime kavuşmak için güzel işler yapacağımıza inanıyorum.’’ şeklinde yanıt verdi. 

 

 

NTV muhabirinin ‘’Kadın örgüt üyelerinden liste hakkında bazı şikâyetler aldık. Yorumunuz nedir?’’ sorusunu Canalioğlu, ‘’Bu sene Sayın Genel Başkanımız herkesi kucaklayıcı bir şekilde liste yapmış. Bölgelere dengeli bir şekilde dağılmış. Katkı anlamında çok güzel bir liste ortaya çıkmış. Görüşlerdeki birliği yaptığımız çalışmalarda sağlayacağımıza inanıyorum.’’ diyerek cevapladı.

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler