PKK terör örgütünü MİT kurdu

AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar'dan ilginç PKK analizleri...AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar'ın son dönemde artan terör olayları ve PKK'ya ilişkin bu sözleri çok tartışılacak."PKK'YI MİT KURDU"Şamil Tayyar gündeme ilişkin açıklama

PKK terör örgütünü MİT kurdu

AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar'dan ilginç PKK analizleri...

AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar'ın son dönemde artan terör olayları ve PKK'ya ilişkin bu sözleri çok tartışılacak.

"PKK'YI MİT KURDU"
Şamil Tayyar gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

İşte Tayyar'ın o açıklamaları:

KÜRTLERİN PKK SORUNU VAR
PKK belli bir misyonla yola çıkmıştır. Gelinen noktada PKK'nın Kürt sorunu yoktur, Kürtlerin PKK sorunu vardır. Bugün Öcalan da Murat Karayılan da 'silahları bırakıyorum devlet ile anlaşacağım' dese bile bu devam eder. 36 ülkede örgütlenen PKK çok uluslu bir şirkettir. Öcalan ifadesinde de bu ülkelerle ilişkisini anlatıyor zaten. Türkiye bu mücadeleyi PKK'nın arkasındaki güçlerle de vermelidir!

PKK'YI MİT KURDU
Geçmişten günümüze kadar terör örgütü ile devlet arasında sürekli olarak bir ilişki kurulmuştur. Bu yeni bir şey değildir. Zaten PKK, MİT içerisindeki bir grubun kurdurduğu ve daha sonra kontrol altına alamadığı bir örgüttür. Amaç Kürt orijinli ve diğer örgütleri ortadan kaldırmaktır. Fakat hesaplar 12 Eylül askeri darbesi ile bozulmuştur.

OLAYLARIN ARDINDAN İSRAİL VAR
"Belgeleri sızdırmanın PKK açısından hiçbir yararı yok. Kürt meselesinin çözümüne dair geçmişte önemli adımlar atıldı. Bu eylemlerin artırılmasının PKK açısından ne gibi bir yararı olabilir? Sızdırılan metne bakınca da PKK temsilcilerinin sözlerinin kısaltıldığını ve ayıklandığını görüyoruz. Bu meselelerin iyi okunması gerek"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler