Pekşen: "CHP bitti demeden bitmez"

CHP Trabzon 35. Olağan İl Kongresi 19 Mayıs Spor Salonunda yapıldı. Kongre Divan Başkanı seçilen CHP Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen yaptığı konuşmada CHP bitti demeden hiçbir şeyin bitmeyeceğini söyledi. Haluk Pekşen yaptığı konuşmada "Mustafa kemal At

Pekşen: "CHP bitti demeden bitmez"

CHP Trabzon 35. Olağan İl Kongresi 19 Mayıs Spor Salonunda yapıldı.

Kongre Divan Başkanı seçilen CHP Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen yaptığı konuşmada CHP bitti demeden hiçbir şeyin bitmeyeceğini söyledi.

Haluk Pekşen yaptığı konuşmada "Mustafa kemal Atatürk bu ülkeyi kurarken 3 temel olguya yaslanmıştır. Biri laik düzen, Laik düzenin ne denli önemli olduğunu Suriye’de insanların birbirinin boğazını keserken tvden izleyerek anladık. 2. Olgu ise hukuki düzen. Hukuk adalet yoksa bu ülkede her şey olasıdır. Çocuklarını işe giremez. Eşitlik, özgürlük olmaz. 3 Üniter devlet. Bu ülke bu kadar planlı programlı saldırıya maruz kalmadı. Roma imparatorluğu çökmüş ve yerini İtalya’ya bırakmıştır. O ülkede kimse ey benim Vandallarım ey benim Romalılarım diye konuşmaz. Bu ülkenin Cumhurbaşkanlığı’nı eline geçirmiş şahıs bunları yapıyor. Onun doğasında ayrıştırma var. İnsanlar birbirlerine kuşkuyla bakıyor. İnsanlar birbirlerinin orjinlerini sorguluyor. CHP bitti demeden hiçbir şey bitmez. Bir kirli ortaklıktır gidiyor" dedi.

 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler