Partiye Saldırı Yapmak İçin Gönderilmiş Bir Zavallı

Bahçeli, partisinin genel merkez binasına bir kişinin otomobille saldırı düzenlemesiyle ilgili, "O bir meczup. Partiye saldırı yapmak için gönderilmiş bir zavallı" dedi. Bahçeli, araçta bomba bulunup, bulunmadığı sorusuna ise "Şimdilik böyle bir şey yok"

Partiye Saldırı Yapmak İçin Gönderilmiş Bir Zavallı

Bahçeli, partisinin genel merkez binasına bir kişinin otomobille saldırı düzenlemesiyle ilgili, "O bir meczup. Partiye saldırı yapmak için gönderilmiş bir zavallı" dedi. Bahçeli, araçta bomba bulunup, bulunmadığı sorusuna ise "Şimdilik böyle bir şey yok" diye konuştu.

SALDIRGANA KONYA'DAN AĞIR KONUŞTU

Devlet Bahçeli, partisinin 'Milli Değerleri Koru ve Yaşat' temalı açık hava toplantıları kapsamında düzenlenen 'Türkçe Mitingi'ne katılmak için Konya'ya geldi. İlk olarak Altınekin İlçesi Kavşağı'nda karşılanan Bahçeli'ye karşılayan grup arasında bulunan çiftçiler, başta buğday taban fiyatları olmak üzere sorunlarını dile getirdi. Bahçeli, ardından gazetecilerin parti genel merkez binasına Murat B. adlı kişinin otomobiliyle saldırı düzenlemesiyle ilgili sorularını cevapladı. Bahçeli, "O bir meczup. Partiye saldırı yapmak için gönderilmiş bir zavallı" derken, araçta bomba bulunup bulunmadığı sorusuna ise "Şimdilik böyle bir şey yok" yanıtını verdi.

BAHÇE'Yİ BÜYÜK BİR KALABALIK KARŞILADI

Devlet Bahçeli, kent merkezi girişinde ise yaklaşık 500 araçlık konvoyla karşılandı. Partililerle tek tek tokalaşan Bahçeli, konvoy eşliğinde mitinge kadar dinleneceği Dedeman Otel'e geçti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset