Partinin ödenmeyen kirası icralık oldu…

Haber61/Haber Servisi - CHP Trabzon’da ilginç kriz… Arsin Yeşilyalı Beldesi’nde 17 yıl önce tuttulan belde teşkilatının bulunduğu parti bürosunun kirası ödenemedi. Her gelen ‘öderiz’ diyerek geçiştirince belde başkanı vefat etti. Belde başkanının ailesi i

Partinin ödenmeyen kirası icralık oldu…

Haber61/Haber Servisi - CHP Trabzon’da ilginç kriz… Arsin Yeşilyalı Beldesi’nde 17 yıl önce tuttulan belde teşkilatının bulunduğu parti bürosunun kirası ödenemedi. Her gelen ‘öderiz’ diyerek geçiştirince belde başkanı vefat etti. Belde başkanının ailesi icra ile burun buruna geldi. Başkanın oğlu, “Kemal Kılıçdaroğlu Trabzon’a geldiğinde yolunu kesecektim. Yine aradılar yapma dediler vazgeçirdiler. Halledeceğiz dediler ama yine sözlerinde durmadılar” dedi.

O dönemin CHP Belde Başkanı Ali Şükrü Şahin, yakalandığı amansız hastalık sonrası büronun kira bedelini ödeyemedi. ilk 10 yıl ödeyen Şahin son 6-7 yılın kirasını ödeyemeyince mal sahibi icra takibi başlattı. Bu süre zarfında milletvekili Volkan Canalioğlu dahil şu andaki vekil adayları dahil önemsenmeyince icra takibi işleme girdi.
 
Şahin’in oğlu Mehmet Şahin konuyla ilgili ailesinin mağdur edildiklerini belirterek, “CHP üst düzey yetkilileri ile irtibata geçmemize ramen yine de sonuç alamadık. Benim babam doğduğundan beri CHPlidir. Bu beldede CHP’nin kalesidir. Seçim bürosunu yıllarca ayakta tuttu. Ama kanser hastalığına yakalanınca son 6-7 yıl kirayı ödeyemedi.
 

11267113_966238683470612_2109911880_n-001.jpg

CHP Trabzon il başkanlığı her dönem ‘ödeyeceğiz’ dediği halde ödemedi. Eski il başkanı Yavuz Karan, mal sahibine, “Al bir milyar imza at,da 6 milyar almış ol” diyerek uzlaşı yapmak istedi. Böyle bir anlayışla hiç anlaşma olur mu? Şu anda hem mal sahibi hemde ailem mağdur durumda. Ne yapacağımızı şaşırdık. CHP’ye ailem olarak o kadar yıllarca emek verdik. Emeklerimizin karşılığı bu muydu?
 
Biz CHP’nin bu şekilde gündeme gelmesini isteyen bir aile değiliz. Ama gördük ki CHPli yetkililer yöneticiler hatta CHP grup başkanı Akif Hamza Çebi’nin bile bu durum umurunda değil. Sadece yazıklar olsun diyoruz. hakkımızı hukuk nezdiden almak için elimizden geleni yapacağız. Koca ana muhalefet partisinin düştüğü durumu sizlerin takdirine bırakıyoruz” diye konuştu.
 
“CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Trabzon’a miting yapmaya geldiğinde yolunu kesecektim” diyen Şahin, “Beni yine vazgeçirdiler hep söz verip kandırıyorlar” dedi.
11263684_966238693470611_1154290097_n-001.jpg
 
 
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset