Özak: Başbakana minnettarız!

Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’a minnettarız.

Özak: Başbakana minnettarız!

AK Parti İl yönetim kurulu Yomra ve Arsin İlçe teşkilatlarına Novotel’de yemek verdi. Yemeğe Devlet Bakanı ve AK Parti milletvekili adayı Faruk Nafız Özak AK Parti il başkanı Dr. Adnan Günnar Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, AK Parti Trabzon Milletvekili adayları Prof. Dr. Aydın Bıyıklıoğlu ve Salih Cora ve çok sayıda teşkilat mensubu katıldı.

GÜNNAR: TRABZON ÇAĞ ATLAYACAK
Yemekte konuşma yapan AK Parti il başkanı Dr. Adnan Günnar yeni dönemde Türkiye’nin daha çok gelişeceğini ve Trabzon’un kalkınacağına dikkat çekerek, “Dünyanın önemli gazete ve dergilerinde yapılan anketlerde Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan dünya liderleri arasında hep birinci sırada gösterilmiştir. Bu gücümüzü en açık şekilde ortaya koymaktadır.

Önümüzdeki dönemlerde büyük yatırımlara imza atılacaktır. Trabzon çok değişecek. Belediyemizle birlikte, büyük şehrimizle birlikte ve Ankara’daki büyük meclisimizle birlikte Trabzon çağ atlayacak. İl başkanı olarak bunun garantisini veriyorum” dedi.

BAKAN ÖZAK: BAŞBAKANIMIZ’A MİNNETTARIZ
Devlet Bakanı ve AK Parti milletvekili adayı Faruk Nafız Özak ise AK Parti iktidarı döneminde Türkiye’de ve Trabzon’da yapılanlara vurgu yaparak , “Libya’da bir aylık yiyecek kaldı. Libya halkı yiyeceğe muhtaç. Bu yönde demokrasiyi çıkaranlara, demokrasiyi yaşatanlara, bu uğurda mücadele verenlere, söz milletindir diyen Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’a minnettarız.

Yapılanların hepsini tek tek saymamız mümkün değil. Spor tesisleri, hastaneler, okullar, yollar, kentsel dönüşümler yapıldı ve hala yapılmakta. Herkes bu yapılanları görmezden gelip sanki bütün partiler birleşmiş gibi bize saldırıyorlar. Biz kişileri ve olayları konuşmayacağız. Biz yaptıklarımızı gösterip yapacağımız projeleri masaya koyacağız.

Üzerimize atılan iftiralara kulak asmayacağız. Biz buraya polemiklere cevap vermek için değil hizmeti hak eden halkımızın bekletilirine cevap vermek için geldik. Bu yolda bugüne kadar anlımız ak bir şekilde çalıştık ve çalışmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset