Oy pusulası ve mühür şaşırttı!

Basmalı mühür de vatandaşları zor durumda bırakıyor. Mührün nasıl kullanacağını bilemeyen vatandaşlar, sandık görevlilerinden yardım istiyor. Bazı vatandaşlar, üstteki evet yazısından hareketle mührün ters tarafı ile oy kullanmaya çalışıyor ama başarılı o

Oy pusulası ve mühür şaşırttı!

Basmalı mühür de vatandaşları zor durumda bırakıyor. Mührün nasıl kullanacağını bilemeyen vatandaşlar, sandık görevlilerinden yardım istiyor. Bazı vatandaşlar, üstteki evet yazısından hareketle mührün ters tarafı ile oy kullanmaya çalışıyor ama başarılı olamıyor.

Bazı seçmenler de mührün nasıl çalıştığını görmek için avucuna evet damgası basmak zorunda kalıyor. Birçok seçmen, mührün şekli dolayısıyla evet yazısını yuvarlağın dışına taşırdığını söyledi. Oy pusulasındaki kaymaların mührün şeklinden kaynaklandığını belirten seçmenler, yuvarlak dışında kayan oyların geçersiz sayılmamasını istedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler