Osmanlı Ocaklarından Bahçeli hakkında suç duyurusu

Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Kadir Canpolat, Osmanlı Ocakları'na yönelik "isnat", "iftira" ve "hakaret" suçlarını işlediği gerekçesiyle MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli hakkında Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu.Osmanlı Ocakları

Osmanlı Ocaklarından Bahçeli hakkında suç duyurusu

Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Kadir Canpolat, Osmanlı Ocakları'na yönelik "isnat", "iftira" ve "hakaret" suçlarını işlediği gerekçesiyle MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli hakkında Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu.

Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Kadir Canpolat, bugün öğle saatlerinde Ankara Adliyesi'ne gelerek MHP hakkında suç duyurusunda bulundu. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'na dilekçe verdikten sonra çıkışta İHA'ya açıklama yapan Canpolat, "Teröre ve teröriste lanet olsun, teröre destek olan solucanlara lanet olsun. Terörü körükleyen, sempatik gösterenlere, iş birliği yapanlara, terör lehine yazanlara da lanet olsun" dedi.

"Teröre teröristçe tepki verenlerin, Osmanlı Ocakları'nı da hedef aldığını" savunan Canpolat, "Şer şebekeler, her türlü hile geliştirmekte ve bu yönüyle de Kürt, Türk, Alevi, Sünni, sağcı ve solcu kardeşlerimizin birleştiği çatı olan Osmanlı Ocakları'na düzenlediği saldırı, iftira ve kumpasları endişeyle izlemekteyiz" ifadesini kullandı.

Canpolat, "Paralel yapının şer planına, Sayın Bahçeli de kanmış olacak ki vatanını milletini özünde seven gerçek Osmanlı torunlarına, "Sarayın arkasında bağlı duran, kendilerine Osmanlı Ocakları diyen, aslında, aziz ecdadımızın ruhunu zedeleyen, mirasını lekeleyen, Bizans'ın varisi güruh, nifak saçmaktadır. Bu güruhun, kimi zaman bozkurt işareti, kimi zamanda zafer işareti yaptığı görülmektedir" diyerek, aslında kendi değerlerine hakaret ve iftira ediyor. Sorarlar size var mı bir tane delilin? Yoksa Sayın Bahçeli kendisine karşı oluşan tepkiyi ve buna bağlı olarak hızlanan kopmaları engellemek için mi böyle bir iftiraya yeltendi?" açıklamasında bulundu.

"OSMANLI OCAKLARI İLHAM KAYNAĞINI YAŞAYAN EFSANE RECEP TAYYİP ERDOĞAN'DAN ALIYOR"

Canpolat açıklamasında, "Oysa ki; Osmanlı Ocakları, Osmanlı medeniyetinin, o şanlı ruhun, o abidevi mutlakın, o edebin, o saygının, o mirasın, o kültürün, biz zati özüdür. İlham kaynağını, Ertuğrul Bey'den, Osman Gazi'den, Fatih Sultan Mehmet'ten, Yavuz Sultan Selim'den, Akşemsettin'den, bunların izinden giden merhum Menderes'ten, merhum Alparslan Türkeş'ten, merhum Muhsin Yazıcıoğlu'ndan, merhum Erbakan'dan ve yaşayan efsane Recep Tayyip Erdoğan'dan almaktadır. Başbuğun oğlu, Sayın Türkeş'i babasının kurduğu partisinden ihraç eden anlayıştan değil" dedi.

"RABİA İŞARETİNİ KULLANIYORUZ"

Ülkücülerle asla karşı karşıya gelmeyeceklerini vurgulayan Canpolat, Osmanlı Ocakları teşkilatlarında, bozkurt işareti dahil herhangi bir siyasi partiye mal olan simgelerin kesinlikle kullanılmadığını açıkladı.

Canpolat, "Bizler, Osmanlı coğrafyasına mal olmuş Rabia işaretini kullanmaktayız. Sayın Bahçeli, MHP'nin tabanında Osmanlı Ocaklarına karşı duyulan ilgiden rahatsız olacak ki, bunu engellemek için hakarete varan açıklamalar yapıp "Sokakları bozkurt işareti yapan Osmanlı Ocakları teşkilatları karıştırmıştır" şeklinde iftiralar atmıştır. Hem dünyadaki adliye saraylarında hem de Mahkeme-i Kübra da kendisinden şikayetçiyiz, hakkımızı helal etmeyeceğiz. Biz haklarımızı demokratik yöntemlerle aradığımız için bugün, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'na üzerimize atılan isnat, iftira ve hakaretlerden dolayı suç duyurusunda bulunup, Adliye önünde bu hakaret ve iftiralara cevap veriyor adalet arıyoruz. Nitekim, PKK'dan daha fazla tehlikeli gördüğümüz paralel yapıya dahi demokratik yollarla tepkimizi göstermekteyiz" ifadelerini kullandı.

"ASLA TABELA İNDİRMEDİK, CAM KIRMADIK"

"Asla tabela indirmedik, cam kırmadık, ötesi bu manada hiç kimsenin kalbini dahi kırmadık" diyen Canpolat, şunları kaydetti:

"Bizler yapmaya, kaynaştırmaya, kardeşliğe, huzura ve barış için yola çıktık. Aziz milletimiz şunu iyi bilmelidir, biz ocaklar yıkmaya değil, ocaklar yapmaya geldik. Biz 1299 ruhu her neyse onu yaşamaya geldik, biz Bizans'ın değil Osmanlı'nın mirasına sahip çıkmaya geldik. Biz talimat ile değil milletin bağrından, özünden çıkıp da geldik.

Bu milletin, oylarıyla seçilmiş, milletin sevgisini kazanmış, milletin desteğini almış bir Cumhurbaşkanlığı makamına, yürüyecek kadar şirazesini yitirmiş bir milliyetçi anlayış hiç olabilir mi? Hangi ülkede terör saldırılarından ötürü, terör örgütü değil de devletin seçilmiş Cumhurbaşkanını ve iktidarı suçlayan bir muhalefet vardır? Hangi ülkede kan döken, terörizme açıktan destek verebilen bir medya vardır? Dünyada, terörle mücadele eden, devletin taşlandığı, teröristin aklandığı kaç ülke vardır?Osmanlı topraklarında, Osmanlı medeniyetinin miras varislerine, iftira atarak vatan ve milletini sevenleri Bizans güruhuna benzeten kaç milliyetçi lider vardır?

Gün karanlık gecelerden aydınlığa çıkma günüdür. Vakit, mezhep, meşrep, etnik kimlik siyaseti ile ayrışma değil, bir olma, beraber olma, birbirimize kardeş olma vaktidir. Terör olaylarında şehadet şerbeti içen, kardeşlerimize Rabbimizden rahmet diler, tüm yurdumuza, ötesi Osmanlı dünyasına başsağlığı ve sabır dilerim."

Osmanlı Ocaklarından Bahçeli hakkında suç duyurusu

Osmanlı Ocaklarından Bahçeli hakkında suç duyurusu

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler