Osmanlı Ocakları’ndan 1 Kasım çağrısı

Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Kadir Canpolat, "Tarihin en anlamlı sahnelerini yeryüzüne insanlık dersi verircesine güneş gibi doğan Osmanlı Medeniyetini yeniden yaşamak ve yaşamak isteyenlere hizmet etmek için bir olalım, iri olalım, güçlü Yeni Türkiye o

Osmanlı Ocakları’ndan 1 Kasım çağrısı

Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Kadir Canpolat, "Tarihin en anlamlı sahnelerini yeryüzüne insanlık dersi verircesine güneş gibi doğan Osmanlı Medeniyetini yeniden yaşamak ve yaşamak isteyenlere hizmet etmek için bir olalım, iri olalım, güçlü Yeni Türkiye olabilmek için, 1 Kasım'da oylarımızı AK Parti'ye verelim" dedi.

Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Kadir Canpolat, 1 Kasım seçimleriyle ilgili yazılı açıklama yayımladı. "Ülkenin geleceği bu seçim'de mazlumla ,zalimin net ve açık bir mücadelesidir" diyen Canpolat, "1 Kasım seçimlerine saatler kala, vatandaşın tercihiyle ülkemizin geleceği için karar alınacaktır. Kaderimizi kendi ellerimizle yazacağımız bu seçimde herkes şuurlu olmalıdır. Ülkesini ve milletini seven herkes sandıkta tek başına olabilecek bir partiye oy kullanmalıdır. Osmanlı Medeniyetine sahip çıkan, Cumhuriyetimizin değerlerine sahip çıkan, ayrımcılık yapmadan tüm vatandaşlarımızı kucaklayan bir parti iktidara getirilmelidir. Ülkemize istihdam sağlayan, bölgeye güç kazandıran, savunma mekanizmaları geliştirerek ülkemizi savunma silahlarına ödediğimiz milyarca Dolar zarardan kurtaran tek partili bir hükümete yine ihtiyacımız var" diye konuştu.

'NASIL İMZA ATTIĞINI GÖRDÜK'

Canpolat, sözlerine şöyle devam etti:

"Biz, Türkiye olarak tek partili hükümetin bu ülkemizde daha önce görülmemiş başarılara nasıl imza attığını gördük. Yapılan devrim nitelikli kararlarla faizlerin nasıl minimize edildiği, duble yollarla, yatırımlar, devlet içinde milli disiplin şuurunu getirmesi, TOKİ'lerle en dar kesimli ailelerin dahi ev sahibi yapılması, milli patentli teknolojilerle dünyada adından söz ettirmesi, demokratik açılımlar, iyileştirici kanunları uygulaması, Kuran kurslarının tekrar açılması, kat sayı zulmüne son verilmesi, ecdadın mirası olan Osmanlıca'ya sahip çıkılıp ders kitaplarına eklemesi, başörtü yasağının kaldırması ve bu hizmetleri bize kefen giyerek veren siyasetçiler, haklarını helal etsinler sayamadığımız örnekleri, bu başarıları, gerçekleştirebilen tek partili bir iktidar olduğu görülmektedir. Ülkenin bu başarıları, şahlanışları istihdam eden er yiğitleri tekrar iktidara getirmemiz bizim ulus olarak vazifemizdir."

Halkı 1 Kasım'da AK Parti'ye oy vermeye davet eden Canpolat, "Ey zulümlere abad olup bunları sabır taşıyla atlatan kutlu Yeni Türkiye'nin yeni nesilleri; Ak Osmanlı'lar, Ülkücü kardeşlerim, Alperen'ler, Alevi dostlar, bir ruhun iki bedeni Türk'ler ve Kürt'ler, Arap'lar ve Zaza'lar, Laz'lar, tüm canlar, gelin birlikle, kardeşlikle, hoşgörü ve sadakatle, gönül fetihlerine dalga dalaga giden bu vahdet çatısını hep birlikte ayağa kaldıralım. Biz birlikte ayağı kalkalım ki ayakta ki herkes oturup insanlık tarihine hizmet yeniden nasıl yapılırmış herkes görsün. Tarihin en anlamlı sahnelerini yeryüzüne insanlık dersi verircesine güneş gibi doğan Osmanlı Medeniyetini yeniden yaşamak ve yaşamak isteyenlere hizmet etmek için bir olalım, iri olalım, güçlü Yeni Türkiye olabilmek için, 1 Kasım'da oylarımızı AK Parti'ye verelim" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler