Ortahisar Tarihi dokusuna kavuşacak

30 Mart Mahalli yerel seçimler öncesi, AK Parti Ortahisar Belediye Başkan Adayı Av. Ahmet Metin Genç, seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.Çalışmalar kapsamında Trabzon’un en eski yerleşim yeri olan Ortahisar mahallesinde esnaf ve vatandaşlarla bi

Ortahisar Tarihi dokusuna kavuşacak

30 Mart Mahalli yerel seçimler öncesi, AK Parti Ortahisar Belediye Başkan Adayı Av. Ahmet Metin Genç, seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Çalışmalar kapsamında Trabzon’un en eski yerleşim yeri olan Ortahisar mahallesinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. AK Parti Ortahisar İlçe yöneticileri, Belediye Meclis Üye adayları ve çok sayıda partilinin de katıldığı ziyaretlerde Ortahisar Belediye Başkan Adayı Genç’e her yaştan vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. 

AK Parti Ortahisar Belediye Başkan Adayı Av. Ahmet Metin Genç, Trabzon’un en eski yerleşim yeri olan Ortahisar Mahallesini tarihi kimliğine kazandırmak için yürütülen projeler olduğunu belirterek şunları kaydetti.

“Trabzon tarihi ile öne çıkan bir kenttir. Tarihi dokuyu korumak ve ortaya çıkarmak için var gücümle çalışacağım. Ortahisar mahallesinin tarihi kimliğine kavuşturulması için devam eden proje var. Bu proje tamamlandığında ortaya tarih ile iç içe olan bir mahalle çıkacak. 30 Mart seçimlerinden Allah'ın izniyle ve hemşehrilerimizin de desteğiyle yüz akıyla çıkacağız.  Şu bilinmelidir ki; yerel yönetimler sorumluluklarını yerine getirdikleri takdirde çözüm daha hızlı ve kalıcı olur. Ortahisar’ı altın çağını yaşatmak için yola çıktık. İlçemizi Türkiye de örnek bir ilçe haline getireceğiz. Ortahisar için birçok projemiz var ve bu projelerle, Ortahisar’da yaşayan herkesin gülmesini sağlayacağız. Trabzon Büyükşehir Belediyesi ile birlikte el ele bu çalışmaları yaparak Ortahisar’ı geleceğe taşıyacağız” dedi.

ÖN PLANDA SEVGİ VE SAYGI OLACAK

AK Parti Ortahisar Belediye Başkan Adayı Av. Ahmet Metin Genç, gerçekleştirmiş olduğu ziyaretlerde Ortahisar’ın yeni bir ilçe olduğu ifade ederek şöyle devam etti. “Yeni ufuklara ihtiyacı olan Ortahisar’a gelecek ve modern bir kent olması için çalışan içinizden biri olarak, ilçeyi daha modern ve ileriye taşıyacak büyük projelerle birleştirici ve bütünleştirici olacağız. Sevgi ve saygıyı ön planda tutarak sorunlara çözüm aramak için herkese ulaşacağım. Hizmet manasında üzerime düşen görevi fazlasıyla yerine getirmek için var gücümle çalışacağım. Halktan kopuk değil, halkımızla birlikte, yönetim anlayışı ile her türlü hizmeti yerine getirmek için var gücümle çalışacağım” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset