Ortahisar iptal mi edilecek?

Haber61/Haber Servisi - AK Parti Genel Merkezi Trabzon’da Ortahisar kongresini iptal edebilir.Köprübaşı’nda genel merkezin mevcut aday Mustafa Aydın’ı desteklemesi ve ardından tek liste dayatması tutmadı. Rakip olan İlçe yöneticisi ve teşkilat başkanı Yük

Ortahisar iptal mi edilecek?

Haber61/Haber Servisi - AK Parti Genel Merkezi Trabzon’da Ortahisar kongresini iptal edebilir.

Köprübaşı’nda genel merkezin mevcut aday Mustafa Aydın’ı desteklemesi ve ardından tek liste dayatması tutmadı. Rakip olan İlçe yöneticisi ve teşkilat başkanı Yüksel Erdoğan’ın 75 fark atmasının ardından genel merkezde Trabzon koordinatörü olarak görevlendirilen Ordu Milletvekili İhsan Şener’in Erdoğan’ı telefonla arayıp, ‘İstifa’ et demesi kriz derinleştirdi.

AK Parti Trabzon İl Başkanlığı önünde 200 kişiyle eylem yapmayı düşünen Köprübaşı Teşkilatı, son anda vazgeçti. AK Parti Trabzon İl Başkanı Adnan Günnar, yönetim kurulunu önümüzdeki günlerde kabul edecek.

Bu gelişmeler yaşanırken Genel Merkez, Ortahisar’da tedirginlik yaşamaya başladı. Şimdi AK Parti Trabzon İl Başkanlığı ile de yapılan istişarelerde AK Parti Ortahisar mevcut Başkanı Temel Altunbaş’ın ‘kongreyi kaybedeceği’ yönünde endişe oluştuğundan bu endişe kongrenin iptal edilmesine sebep olabilir.

Şimdi gözler Ak Parti Genel Merkezine çevrildi. Diğer taraftan Ortahisar İlçe Başkan Adayı Ömer Odabaş, çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor. Odabaş kongrenin iptal edilip edilmemesiyle ilgili, ‘Bir şey demem mümkün değil. Şu anda biz işimize bakıyoruz. O genel merkezin adayı bu genel merkezin adayı diye bir şey yok. Hepimiz bu partinin neferiyiz’ dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler