Örs: Esnaf feryat ediyor

MHP Trabzon Milletvekili Adayı Dr. Hüseyin Örs, Uzunsokak esnafını ziyaret etti  “AVM Yasası yeniden düzenlenecek” dedi.   Ortahisar ilçesinde seçim çalışmalarını sürdüren MHP Milletvekili Adayı Dr. Hüseyin Örs burada yaptığı açıklamada “Gezdiğimiz her ye

Örs: Esnaf feryat ediyor
MHP Trabzon Milletvekili Adayı Dr. Hüseyin Örs, Uzunsokak esnafını ziyaret etti  “AVM Yasası yeniden düzenlenecek” dedi.
 
Ortahisar ilçesinde seçim çalışmalarını sürdüren MHP Milletvekili Adayı Dr. Hüseyin Örs burada yaptığı açıklamada “Gezdiğimiz her yerde esnafın feryadı ile karşılaşıyoruz. Bugün esnafımız değil iş yeri kirası, değil sigorta birimi; muhasebecisinin ücretini ödeyemez duruma düşmüştür. Trabzon’da son bir yılda 4500 civarında esnaf kepenk kapatmıştır. Yine Trabzon’da resmi rakamlara göre icra dosyası sayısı 100 bini geçmiştir.  Bu rakamlar Trabzon’daki acı tablonun göstergesi olarak karşımızda durmaktadır.” dedi.
 
AVM’lerin esnafın düştüğü bu kötü durumun nedenlerinden biri olduğunu ileri süren MHP Milletvekili Adayı Dr. Hüseyin Örs sözlerini şöyle sürdürdü: "MHP Seçim Beyannamesinde esnafın içine düştüğü bu durum ile ilgili çözüm önerilerimiz yer alıyor. Biz diyoruz ki; MHP iktidarında AVM yasası esnafın haklarını koruyacak şekilde yeniden düzenlenecek. Esnaf ve sanatkarı, borç ve yüksek faiz sarmalının neden olduğu yoksulluk tuzağından kurtarmak amacıyla finansal borçların yeniden yapılandırılması için “Borç Sarmalından Çıkış Projesi” uygulamaya konulacak. Esnafımız bankaların faiz tuzağından kurtarılacak.”
 
res2-001.jpg
 
MHP Milletvekili Adayı Dr. Hüseyin Örs, "Türkiye’de esnafın yaş ortalaması 45 yaş civarında. Genç nesil esnaf olmak istemiyor. MHP iktidarında toplumun temel direği olan esnaf ve sanatkarlarımızı destekleyeceğiz. Seçim Beyannamemizde yer aldığı gibi yeni işyeri açan esnafa beş yıl süreyle vergi ve prim avantajı sağlayacağız” dedi.
 
MHP Milletvekili Adayı Dr. Hüseyin Örs, Uzunsokak ziyaretinde vatandaşlardan 1 Kasım Seçimlerinde MHP’ye destek olmalarını istedi.
 
res1.jpg
 
res4.jpg
 
res3-001.jpg
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset