Örs: Büyükşehir MHP'nin olacak!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli 56 ilin başkan adayalrını bugün açıkladı. Trabzon Büyükşehir Başkan Adayı ve ilçe başkan adaylarıda bugün açıkladı. Trabzon Büyükşehir Başkan Adayı olarakda Hüseyin Örs olduğu açıklandı. Aday tanıtım toplantısından sonra Ö

Örs: Büyükşehir MHP'nin olacak!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli 56 ilin başkan adayalrını bugün açıkladı. Trabzon Büyükşehir Başkan Adayı ve ilçe başkan adaylarıda bugün açıkladı. Trabzon Büyükşehir Başkan Adayı olarakda Hüseyin Örs olduğu açıklandı. Aday tanıtım toplantısından sonra Örs duygularını Haber61.net ile paylaştı. Örs Trabzon'daki seçimlere iddialı hazırlandıkalrını belirterek:

"Devlet Bey’de buradaydı. Açılış konuşmasını  Devlet Bey yaptı zaten. Ondan sonrada adayları tanıttı. Önce Büyükşehir adaylarını sonrada ilçe adaylarını tanıttı.

Mutluyum. İstanbul’daki toplantıda da Türkiye’nin Milliyetçi Hareket Partisine ihtiyacı oduğunu söylüyordum. Oldukça kalabalık vardı. İstanbul teşkilatları toplantıya iyi bir organizasyonla gelmiştiler. Özellikle ben Trabzon olarak anons edildiğim zaman oldukça ilgi gördüm. Trabzon’dan çok sayıda hemşerimizde bizi burada yalnız bırakmadılar. Zaten adaylık açıklanmamdan sorna salonun dışında çok yoğun ilgi gördüm. Benim asıl hoşuma giden ve mutlu eden farklı görüşten olduklarını söyleyen kişilerinden orada olmalıydı.  Ama Trabzonlu olarak beni bağırlarına bastılar. Çok sayıda hemşerim ile birçok hatıra fotoğrafları çekildik. Tabi burada şunu da söyleyeyim. İstanbul’da Milliyetçi Hareket Partisini oldukça başarılı olarak gördüm. İnşallah buradaki organizasyonda sandığa yansır. Trabzon’dan benden başka katılanlarda oradaydı. Osman Abanoz’da oradaydı. Tonya ve Yomra adaylarımızda oradaydı. Bir çok ilçemizin belediye başkan adayı da oradaydı bizlerle. İl Başkanımız Muammer Demeli bey buradaydı. Trabzon’dan ve buradan çok sayıda arkadaşım vardı.  Yıllar sonra arkadaşım ile burada karşılaştım. 20-25 yıl sonra karşılaştığım arkadaşlarım oldu. Çok sayıda öğrencim vardı. Eski öğrencilerim çok ilgi gösterdiler.

Ben aday tanıtım törenine özel yaptırdığım bir kravat ile katıldım. Kravatımda verilmeyen kupamız vardı. Bu özellikle Trabzonlu hemşerilerimiz tarafından çok ilgi çekti. Hatta çok ilginçtir. Sivaslı bir arkadaş geldi kravatımla hatıra fotoğrafı çektirdi. Oda Sivaslı olmasına rağmen Trabzonspor’u bu haklı davasında desteklediğinin söyledi. Arkadaşlarım tarafından çok ilgi gördü ve alkış topladı.  

Devlet Bahçeli Fenerbahçe’ye haksızlık yapıldığını söylüyordu. Ama bu bizim için handikap olmaz. Biz Trabzonspor verilmeyen bir kupası var. Ve biz bu kupayı almak istiyoruz. Buda Türkiye’ye bir mesajdı. Ben bir Trabzonspor’lu  1461 Trabzon’un eski başkanı olarak bir mesaj vermek istedim. O yüzden orada ince bir mesaj verdiğimizi düşünüyorum." şeklinde açıklama yaptı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset