Örs adaylık başvurusunu yaptı

MHP Genel Merkezine adaylık müracaatını yapan Dr. Hüseyin Örs "İktidar algı operasyonlarına devam ediyor.  Gün, Üç Hilal’de  kenetlenme günüdür. Bu seçimde MHP üzerine operasyonlar  deneyen iktidar, 1 Kasım’da hüsrana uğrayacak. Ak Parti’nin algı operasyo

Örs adaylık başvurusunu yaptı
MHP Genel Merkezine adaylık müracaatını yapan Dr. Hüseyin Örs "İktidar algı operasyonlarına devam ediyor.  Gün, Üç Hilal’de  kenetlenme günüdür. Bu seçimde MHP üzerine operasyonlar  deneyen iktidar, 1 Kasım’da hüsrana uğrayacak. Ak Parti’nin algı operasyonları, MHP’de kenetlenme ve daha da azimle çalışma arzusuna neden oldu. Milliyetçi Hareketin kadroları ve ülkücü teşkilatlarımız, üzerimize oynayanlara sandıkta gereken cevabı verecektir” dedi.
 
Ülkede terör ve anarşinin tehlikeli boyutlara ulaştığına dikkate çeken  Dr. Hüseyin Örs   "Sözde çözümle gelinen noktada memleket yangın yerine çevrilmiştir. Terör ve anarşi tehlikeli boyutların ötesine geçmiştir. Ne olduğu belli olmayan, kiminle neyin pazarlığı  yapılarak uygulamaya sokulduğu bilinmeyen bu sözde süreçle ilgili MHP'nin duruşu nettir.” ifadelerini kullandı.
 
Dağlıca'da PKK'nın hain pususunda şehit olan askerler için de açıklamalarda bulunan Örs, bu acılı haber üzerine duyduğu üzüntüyü dile getirerek "Dağlıca'da şehit olan silahlı kuvvetler mesuplarımıza Allah'tan rahmet diliyorum, Türk Milleti olarak üzüntümüz büyüktür. Aziz milletimizin başı sağolsun. " dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset