Oran: imamoğlu’nu sizlerle başkan seçeceğiz

Beylikdüzü’nde verilen sözlerin tutulmadığına, sorunların yıllardır çözülmediğine dikkat çeken CHP Genel Başkan Yardımcısı Umut Oran, “Beylikdüzü’nde artık değişimin zamanı geldi. İmamoğlu’nu sizlerle başkan yapacağız” dedi.CHP Genel Başkan Yardımcısı Umu

Oran: imamoğlu’nu sizlerle başkan seçeceğiz

Beylikdüzü’nde verilen sözlerin tutulmadığına, sorunların yıllardır çözülmediğine dikkat çeken CHP Genel Başkan Yardımcısı Umut Oran, “Beylikdüzü’nde artık değişimin zamanı geldi. İmamoğlu’nu sizlerle başkan yapacağız” dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Umut Oran, Gürpınar Mahallesi’nde düzenlenen buluşmada vatandaşlara seslendi. Olumsuz hava şartlarına rağmen mahalle sakinlerinin yoğun katılım gösterdiği buluşmaya CHP İstanbul Milletvekilleri Ferit Mevlüt Aslanoğlu, Süleyman Çelebi ve CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Yaşar Genç de katıldı.

“Verilen sözler tutulmadı”

Beylikdüzü’nde iktidarın bir önceki yerel seçimlerde verdiği birçok sözü yerine getirmediğine dikkat çeken Genel Başkan Yardımcısı Umut Oran, “Beylikdüzü’nün hastane sorunu hala çözülmedi. Vatandaşlar sağlık hizmetini başka ilçelerden alıyor. Ulaşım sorunu hala devam ediyor. 2007’de söz verdiler, 2009’da, 2011’de söz verdiler, yine gelmiş aynı sözü veriyorlar. Halkımız cevabını 30 Mart’ta verecek” diye konuştu.

“Sizlerin desteğiyle belediye başkanı seçilecek”

Beylikdüzü’nde artık değişimin zamanını geldiğini vurgulayan Umut Oran, “İmamoğlu’nu önce ilçe başkanı seçtiniz şimdi de sizlerin desteğiyle ilçemizin belediye başkanı seçilecek” dedi.

“Herkesin gönlünü kazanacağız”

Gürpınar’ın bütün sorunlarını bildiklerini ve çözümlerinin hazır olduğunu belirten CHP Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu ise, “Beylikdüzü’nde hiç kimseyi ötelemeyen, her noktada herkesle diyalog kuran ve yerel yönetimin her anını vatandaşla şeffaf bir şekilde paylaşan bir yerel yönetim olacağız. 30 Mart’tan sonra sadece belediyecilik hizmetleriyle konuşulan değil bu ilçede yaşayan bütün vatandaşların gönlünü kazanan bir belediye başkanı olmaya söz veriyoruz” şeklinde konuştu.

Beylikdüzü’nün her derdini, her türlü sorununu çok iyi biliyoruz” diyen Milletvekili Mevlüt Aslanoğlu da, “ Bu mesele hepimizin meselesi. 30 Mart’ta halkın iktidarını kuracağız. Yolumuz açık olsun” dedi.

Konuşmasında, Türkiye’de kadınlardaki ve gençlerdeki işsizlik oranlarına dikkat çeken Milletvekili Çelebi ise, “Geleceği olan gençler bu ülkede işsizse, bu ülkenin kadınları işsizlikten ve yoksulluktan sorun yaşıyorsa bu ülkede adaletsizlik, hukuksuzluk sorunu var demektir” tespitinde bulundu.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset