Operasyon hakkında şok iddia!

AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, operasyonun adım adım planlandığını savundu. Elitaş, derin operasyonları değerlendirirken, planın iki yıl önceden hazırlandığına işaret etti.Elitaş, şunları kaydetti: "Şike davası, MİT Müsteşarı ile ilgili soruşt

Operasyon hakkında şok iddia!

AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, operasyonun adım adım planlandığını savundu. Elitaş, derin operasyonları değerlendirirken, planın iki yıl önceden hazırlandığına işaret etti.

Elitaş, şunları kaydetti: "Şike davası, MİT Müsteşarı ile ilgili soruşturma açılması, Gezi olayları, dershane tartışmaları ve Sayıştay raporlarına ilişkin iddialar bir araya getirilerek operasyon gerçekleştirildi. AK Parti'ye yerel seçimlerde yolsuzluklar konusunda darbe vurup Cumhurbaşkanlığı seçimlerini başka tarafa yönlendirme planı var. Her darbe öncesinde olduğu gibi, önce meşru idareyi diktatörlükle suçladılar. Meclis'i itibarsızlaştırma hareketleri ile birlikte sisteme müdahale şartları oluşturmaya çalışıyorlar. Darbeler hep böyle olmuştur. Seçimlere üç ay kaldı. Çamur at izi kalsın hareketi sürebilir. Bugünlerde her şeyi beklemek mümkün."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset