Onlara her yer Trabzon

            AK Parti Trabzon İl Gençlik Kolları, 30 Eylül 2012 tarihinde Ankara Arena Spor Salonunda düzenlenen AK Parti 4. Olağan Kongresi’ne yoğun bir ilgiyle katılım sağladı. Salon önünde Başbakan ve Trabzon lehine attığı sloganlarla farklılığını göste

Onlara her yer Trabzon

            AK Parti Trabzon İl Gençlik Kolları, 30 Eylül 2012 tarihinde Ankara Arena Spor Salonunda düzenlenen AK Parti 4. Olağan Kongresi’ne yoğun bir ilgiyle katılım sağladı.

 Salon önünde Başbakan ve Trabzon lehine attığı sloganlarla farklılığını gösteren Trabzon teşkilatı, diğer illerden gelen misafirlerin ilgisiyle karşılaştı. Yakalarına astıkları keşanlarla kalabalıkta fark edilen gençler, “Bize Her Yer Trabzon” nidalarıyla herkesi coşturdu.

 

Kongrede, Gençlik Kollarını temsilen delege olarak oy kullanan AK Parti Trabzon İl Gençlik Kolları Başkanı Mehmet KARAOĞLU yaptığı açıklamada: “ Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ın tüzük gereği son kez seçileceği kongremize Trabzon Gençlik Kolları Teşkilatı olarak katılım sağlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Hiç dinlenmeden Trabzon’dan Ankara’ya kongre için gelen ve yine dinlenmeden geri dönen Trabzon Gençlik Kolları Teşkilatı’na teşekkür ediyorum.” dedi.

KARAOĞLU: “ Başbakanımızın kongredeki konuşmasında belirttiği; kararlı, cesur ve arkasına millet iradesini alarak yürüyecek kadrolar, biz gençlerin arasından çıkacak yeni siyasetçilerden oluşacaktır. 11 yılda teşkilatlardan yetişen genç arkadaşlarımız bugün Milletvekilliği ve MKYK gibi birçok önemli ve de Başbakanımıza yakın mevkilerde görev almış bulunmaktadır.

Bizler; Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN gibi bir dünya liderine layık, onun işaret ettiği 2023 ve 2071 hedefine kilitlenmiş, dava inancına sahip ve memleket sevdalısı gençler olarak kendimizi yetiştirmeye söz verdik. Yeni nesil biz gençlerin elinde şekillenecektir.” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset