Ongan Ortahisar'dan vazgeçti

2014 mart ayında yapılacak yerel seçimlerde Trabzon'un Büyükşehir olması ile merkezde yeni açıklacak olan Ortahisar Belediyesi için adaylık yarışı devam ediyor.CHP'de aday Ortahisar için kimin aday olacağı henüz resmiyet kazanmazken 8 aday adayının arasın

Ongan Ortahisar'dan vazgeçti

2014 mart ayında yapılacak yerel seçimlerde Trabzon'un Büyükşehir olması ile merkezde yeni açıklacak olan Ortahisar Belediyesi için adaylık yarışı devam ediyor.

CHP'de aday Ortahisar için kimin aday olacağı henüz resmiyet kazanmazken 8 aday adayının arasından seçim yarışından çekilmeler oluyor.

Edinilen birgiye göre CHP Ortahisar Belediye Başkanlığı aday adayı Mehmet Ongan adaylık yarışından çekildi. Ongan'ın neden çekildiği henüz bilinmezken daha sonra bir açıklama yapacağı öğrenildi.

Mehmet Ongan CHP Ortahisar ilçe başkanlığına sunduğu dilekçesinde şu ifadelere yer verdi.

''30 mart 2014'de yapılacak olan yerel seçimlerde ilimiz Büyükşehir belediye başkan adayı olan eski belediye başkanımız partimizin tek milletvekili, İl başkanlığımız, merkez ilçe başkanlığımız ve tabandan tabana hepimizin adayı Sayın Volkan Canalioğlu'nun seçim çalışmalarında ve ilçelerde aday belirlenmesi aşamasında önünü açmak amacıyla kendim için çıkmadığım bu yolda partim ve kendim için başkanlığınıza sunduğum Ortahisar ilçesi Belediye Başkan aday adaylığı dosyamı geri çekişiyorum gereğini bilgilerinize arz ederim."

 

mehmet-ongan.jpg

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset