Önder Değirmenci durmuyor

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 24. Dönem Trabzon Milletvekili Aday Adayı Önder Değirmenci, ilçe ziyaretleri gerçekleştirirken bunun yanı sıra Ülkü Ocaklarındaki gençleri de yalnız bırakmıyor.  Araklı ve Sürmene MHP Teşkilatlarını ziyaret eden Değirmenci

Önder Değirmenci durmuyor

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 24. Dönem Trabzon Milletvekili Aday Adayı Önder Değirmenci, ilçe ziyaretleri gerçekleştirirken bunun yanı sıra Ülkü Ocaklarındaki gençleri de yalnız bırakmıyor.

 

Araklı ve Sürmene MHP Teşkilatlarını ziyaret eden Değirmenci, Değirmendere Ülkü Ocağı’nı ziyaret ederek, burada gençlerle bir araya geldi. Daha önce Beşikdüzü, Kavakmeydan, Akçaabat Ülkü Ocaklarında gençlerle buluşan Değirmenci, bu kez Değirmendere Ülkü Ocağı ve Sürmene Ülkü Ocağı’nda gençlere çok önemli mesajlar verdi.

 

GENÇLERLE BİRARADA

Değirmendere Ülkü Ocağı ve Sürmene Ülkü Ocağı’nda gençlerle toplantı yapan Değirmenci, gençlerin geleceğimizin teminatıdır, ifadesini kullandı. Ülkedeki kötü gidişatın özellikle gençlerin çok çalışmasıyla düzeleceğinin altını çizen Değirmenci, “Çok çalışmalıyız. Gördüğümüz gibi ülkenin yöneticileri dinleri, dilleri, kültürleri bize yabancı 40 bin öğretmeni yurt dışından ülkemize sokacak. Eğitim yaşamını sürdüren gençlerimiz, çocuklarımız kültürleri bize yabancı, ne olduğu bilinmeyen öğretmenler tarafından eğitilecek. Milli Eğitim diyoruz bunun milliliği nerde kaldı?” dedi.

 

ESNAF ZİYARETLERİNİ İHMAL ETMİYOR…

Trabzon Milletvekili Aday Adayı Önder Değirmenci, MHP Araklı İlçe Başkanlığını ziyaret etti. Araklı’da halkla ve parti teşkilatıyla bir araya gelen Değirmenci, kalabalık bir kitle tarafından karşılandı. Her gittiği yerde esnaf ziyaretini ihmal etmeyen Değirmenci, “Artık vatandaşlarımız, derdini dinleyecek vekil arıyor. Amaç sorun üretmek değil, çözüm üretmektir. Çözüm yolu 12 Haziran’da Milliyetçi Hareket Partisi’ni iktidar partisi yapmaktır.” açıklamasında bulundu.

 

HALKA GERÇEKLERİ ANLATMALIYIZ!

Ardından Sürmene Ülkü Ocaklarını ziyaret eden Değirmenci, buradan MHP Sürmene İlçe Teşkilatıyla bir araya geldi. Balıkçıların ve çay üreticilerinin sıkıntıları üzerine konuşan Değirmenci, “İşsizliğin Sürmene’de hat safhada olduğunu biliyoruz. Partimizi ilçemizde, ilimizde ve ülkemizde iktidar partisi yapacağımıza inanıyorum. Bu noktada tüm partililerimizin çok çalışarak, halka gerçekli anlatarak, vatandaşları bilinçlendirerek ülkedeki kötü gidişata dur denmesini sağlaması gerekmektedir.” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset