Ömer Yıldız görevinden ayrıldı

Konuyla ilgili yazılı bir açıklama yapan DP İl Başkanı Ömer Yıldız “12 Haziran 2011 Pazar günü yapılacak olan Milletvekili seçimlerinde Milletvekili aday adayı olmak üzere bugün itibariyle yürüttüğüm Demokrat Parti İl Başkanlığından ayrılıyorum. Bu zor ka

Ömer Yıldız görevinden ayrıldı

Konuyla ilgili yazılı bir açıklama yapan DP İl Başkanı Ömer Yıldız “12 Haziran 2011 Pazar günü yapılacak olan Milletvekili seçimlerinde Milletvekili aday adayı olmak üzere bugün itibariyle yürüttüğüm Demokrat Parti İl Başkanlığından ayrılıyorum. Bu zor kararımı bugüne kadar birlikte siyaset yaptığım tatlı ve acı günleri birlikte yaşadığım tüm teşkilat mensubu arkadaşlarımla birlikte aldım. Onlar beni nerede görmek istiyorsalar orada olmayı kendime görev bilerek Milletvekili aday adayı olmaya karar verdim. Çıktığımız bu yolda dileğim Allah bizi utandırmasın” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler