Obama'ya dalak sözü verdi

Dolandırıcılar ABD Başkanı Obama adına Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Baydemir'e e-mail göndererek bağış istedi.ABD Başkanı Barack Obama adına, Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir'e e-mail gönderen dolandırıcılar, kendisinden 'ba

Obama'ya dalak sözü verdi

Dolandırıcılar ABD Başkanı Obama adına Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Baydemir'e e-mail göndererek bağış istedi.

ABD Başkanı Barack Obama adına, Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir'e e-mail gönderen dolandırıcılar, kendisinden 'başkanlık kampanyası' için para istedi.

Osman Baydemir’e dolandırıcıların gönderdiği ’Sayın Baydemir’ başlıklı e-mail’de şöyle denildi: "Sizin de bildiğiniz gibi bu yıl gerçekleşecek başkanlık seçimlerimiz var. Başkanlık kampanyası finansman sağlama süresince dost ve müttefiklerimizin desteğini ve katkısını görmek isteriz.

Bu konu ile ilgili olarak Beyaz Saray kıdemli yardımcısı Sayın David Plouffe ve yardımcı danışmanı Sayın Taner Kulug sizinle bugün iletişime geçmiş olacaklardır. Bu konu ile ilgili olarak bugün Taner Kulug’un ....... bankası .... şube kodlu ... .. .. hesap numarasına sizin finansal katkılarınızı beklemekteyiz. Tüm bu süreç kesinlikle hassas ve gizli tutulmalıdır. Size başarılar diler ve sizin hükümetinizle ve tüm Kürt insanlarla daha iyi bir gelecek kurmak için birlikte çalışmayı bekliyoruz. Barack Obama"

‘EN CİĞERDEN SAYGILARIMLA’
E-mail’in dolandırıcılardan geldiğini anlayan Başkan Osman Baydemir ise, e-mail’in geldiği adrese yanıt yazdı. Baydemir, e-mail’de, şöyle dedi:
"Öncelikle seçim kampanyanızda size başarılar diliyorum. Üzülerek ifade etmeliyim ki, kampanyanız için maddi destek sunamayacağız. Zira ne şahsım ne de Belediyemiz petrol ya da doğalgaz kaynağına sahiptir.

Dilerseniz seçimden önce ya da sonra sizi Diyarbakır’da ciğercide ağırlamaktan onur duyarım. Size ciğercide zengin menüde ciğer, kaşhe, dalak ısmarlamayı taahhüt ediyorum. Ciğerci salaş olsa da üniversite öğrenciliğimden beri müşterisi olduğum bir yerdir.

Hatta bazen veresiye ciğer yediğim de olmuştur ve her zaman taze ürünler sunmaktadırlar. En derin ciğerden saygılarımla. Avukat Osman Baydemir Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler