O ne dediyse tersini yaptılar!

 Başbakan RecepTayyip Erdoğan sporcularımıza ne dediyse, ne temenni de bulunduysa, sporcularımız tersini yaptı.Londra Olimpiyatları’nın açılışını izleyip, daha sonra salonda Potanın Perileri’ne destek veren Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye’ye döndükten hemen

O ne dediyse tersini yaptılar!

 

Başbakan RecepTayyip Erdoğan sporcularımıza ne dediyse, ne temenni de bulunduysa, sporcularımız tersini yaptı.

Londra Olimpiyatları’nın açılışını izleyip, daha sonra salonda Potanın Perileri’ne destek veren Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye’ye döndükten hemen sonra gece 03.00’te de Kadın Voleybol Milli Takımı oyuncularını aramış, "Çin maçında bloklara dikkat edin" demişti.

Ancak Filenin Sultanları, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın bu uyarısına karşın Çin’e 3-1 yenilmekten kurtulamamıştı.

Türkiye’ye dönse de Londra’daki sporcularımızla irtibatı kesmeyen ve maçları yakından takip eden Başbakan Erdoğan temenni de bulunduğu bir başka spor dalı ise bokstu..

Müsabaka öncesi olimpiyat köyünü arayan Başbakan boksörlere başarı dileklerinde bulunurken, "Gardınızı alın, kontra yumruklara dikkat edin" demeyi de ihmal etmemişti.

Ancak boksörlerimiz de 2’si dışında başarılı olamayarak elenip, Erdoğan’ın yüzünü kara çıkartmıştı.

Başbakan’dan uyarı alan bir başka spor dalı ise güreş.

Serbest Güreş Milli Takımı Başantrenörü Yakup Topuz, "Sporculara, ‘Başbakanımızı kırmayın. Şampiyon olurken mutlaka birkaç tane künde atın’ dedim" diyerek, Erdoğan’ın geçtiğimiz hafta Dolmabahçe’deki konutunda olimpiyat kafilesinde güreşçilerle aralarında geçen diyaloğu anımsattı.. Bilindiği gibi Başbakan Erdoğan, sporculara tek tek başarı dilerken, başantrenör Yakup Topuz’a "Yakup Hoca, bunlara künde atmayı öğret" demişti.

Filenin Sultanları ve boksörlerden sonra şimdi gözler güreşçilere çevrildi..

Bakalım onlar Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın uyarılarını dikkate alıp, 5 Ağustos’ta başlayacak müsbakalarda başarılı olabilecekler mi?

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset