O kadın başörtülü olmasaydı...

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan partisinin grup toplantısında, Kabataş görüntülerinin yayınlanması sonrası başlayan tartışmalara değinerek, "Eğer o kadın başörtülü olmasaydı bu linç olur muydu?" dedi.EN ALÇAKÇA LİNÇ GİRİŞİMİ YAPILIYORSon günlerde medya tari

O kadın başörtülü olmasaydı...

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan partisinin grup toplantısında, Kabataş görüntülerinin yayınlanması sonrası başlayan tartışmalara değinerek, "Eğer o kadın başörtülü olmasaydı bu linç olur muydu?" dedi.

EN ALÇAKÇA LİNÇ GİRİŞİMİ YAPILIYOR

Son günlerde medya tarihinin en alçakça linç girişimi yapılıyor. Bir kadıncağız, açık söyleyeceğim. Bizim Bahçelievler belediye başkanımızın gelini bu. Kabataş’ta linç girişimine maruz kalıyor. Bunu ifade vererek izah ediyor. Yetmedi adli tıp raporuyla, kendisinin ve bebeğin vücudundaki darp izlerini belgeliyor. Haziran’daki linç girişimi yetmezmiş gibi 8 ay sonra medya yeniden linç girişimine başlıyor. Malum gazeteler, televizyonlar, aynı yerden emir ve talimat alarak, genç bir kadın üzerinden linç kampanyası başlatıyor. Sizin insanlığınız öldü mü be? sizin vicdanınız bu kadar mı karardı? Çocuklarınızın eşinizin yüzüne nasıl bakabiliyorsunuz be? Sizin çocuklarınızın başına gelseydi böyle mi davranırdınız?

HANGİ YÜZLE KADIN HAKLARINDAN BAHSEDECEKSİNİZ

Hangi yüzle kadın haklarından bahsedeceksiniz. Bundan sonra her tecavüze uğrayan kadın bunları ikna etmek için elinde görüntü kaydıyla mı dolaşacak? Kocasından şiddet gören kadın elinde kayıtla mı gelecek? Sokakta kurşunlanarak öldürülen kadın cesedinin yanına görüntü kaydı mı kalacak?

BAŞÖRTÜSÜ DÜŞMANLIĞINI SÜRDÜRÜYORLAR

İfade tutanağı, darp edilmiş bebek var, bunlar çıkmışlar olayın nasıl olmadığını anlatıyorlar. Vicdan, vicdan, vicdan. Bunu şuradan açık açık ifade edeceğim. Eğer o kadın başörtülü olmasaydı bu linç olur muydu? Başörtüsü düşmanlığını sürdürüyorlar. Bunu yapanların ilkeleri yok. Sınırları yok. Bunlar için helal yok haram yok. Bunlar her işi meşru görüyor. Çünkü anlayış şu. İlke şu, amaca ulaşmak için her yol meşrudur. Gerektiğinde hazreti peygamberi kamyona bindiriyorlar. Ama ben diğerlerine sormak istiyorum. Siz bunların arkasına niye takıldınız? Cevabı çok basit. Gezicilerle paralel örgütün patronu bir. Bunlar zaten ezelden kardeştirler. Şimdi de dayanışma içinde millete karşı operasyon yürütüyorlar.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler