Namazlı abdestli insanlar iktidarda

 Saadet Partisi Genel Başkan Başdanışmanı Fatih Erbakan, "Eskiden masonların, din düşmanlarının, sabahtan akşama kadar içki sofrasından kalkmayanların görev yaptığı koltuklarda bugün namaz kılan, abdestli insanların oturduğunu görüyoruz. Bunlar biz milli

Namazlı abdestli insanlar iktidarda

 

Saadet Partisi Genel Başkan Başdanışmanı Fatih Erbakan, "Eskiden masonların, din düşmanlarının, sabahtan akşama kadar içki sofrasından kalkmayanların görev yaptığı koltuklarda bugün namaz kılan, abdestli insanların oturduğunu görüyoruz. Bunlar biz milli görüşçüler için elbette ki memnun ve iftihar edecek olaylardır" dedi.
 
Erbakan, partisinin Zonguldak Merkez İlçe Başkanlığı'nca Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Şemsi Denizer Konferans Salonu'nda düzenlenen, "Türkiye'de ve Dünyada Neler Oluyor?" konulu konferansta yaptığı konuşmada, milli görüşün emek ve alın teri zihniyetini bütün dünyaya yaygınlaştırmak için çalıştıklarını söyledi.
 
Gelecek dönemde milletin desteğiyle partileri iktidara geldiğinde 54. hükümette yaptıklarının aynısını gerçekleştireceklerini ifade eden Erbakan, "Milli görüş olarak hak sahiplerine, alın teri dökenlere, Zonguldak'taki ve bütün Türkiye'deki işçi kardeşlerimize emeklerinin karşılığını fazlasıyla vereceğiz. Cenab-ı Allah o günleri bize göstersin. Bu hizmetleri nasıp etsin. Aynen Erbakan hocamız gibi, milli görüş tarihinde olduğu gibi emekçilerimizin ve işçilerimizin yüzünü güldürmeyi bize bir kez daha nasip etsin" diye konuştu.
 
İNANÇLI İNSANLAR DEVLETİN ÜST KADEMELERİNDE
 
Cumhuriyet tarihinde ilk defa Çankaya Köşkü'nde başörtülü bir hanımı cumhurbaşkanı eşi olarak gördüklerine dikkati çeken Erbakan, şöyle konuştu: "Bu herkesten çok milli görüşçüler için mutluluk vesilesidir. Herkesten fazla biz bundan memnun ve mutlu oluyoruz.
 
Bu iktidar döneminde namaz kılan, abdestli ve inançlı insanlar devletin en üst kademelerinde kritik noktalarda kilit görevlere getiriliyor. Eskiden masonların, din düşmanlarının, sabahtan akşama kadar içki sofrasından kalkmayanların görev yaptığı koltuklarda bugün namaz kılan, abdestli insanların oturduğunu görüyoruz. Bunlar biz milli görüşçüler için elbette ki memnun ve iftihar edecek olaylardır."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset