Mustafa Cumur'un cenaze töreni

Dün elim bir trafik kazasında hayatını kaybeden AK Parti Trabzon eski milletvekili Mustafa Cumur'un naaşı bu gece 00.30 sularında Trabzon'daki evine getirildi.Ambulans ile Samsun'dan getirilen Mustafa Cumur'un cansız bedeni Beşirli semtindeki evinde bekle

Mustafa Cumur'un cenaze töreni

Dün elim bir trafik kazasında hayatını kaybeden AK Parti Trabzon eski milletvekili Mustafa Cumur'un naaşı bu gece 00.30 sularında Trabzon'daki evine getirildi.

Ambulans ile Samsun'dan getirilen Mustafa Cumur'un cansız bedeni Beşirli semtindeki evinde bekleyecek. Tabutun eve kadar taşınmasında Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Genlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, AK Parti İl Başkanı Adan Günnar veçok sayıda seveni yer aldı.

Cenaze evinde Dörtyol Belediye Başkanı Cevat Birinci tarafından Kur'an-ı Kerim okundu ve dua edildi.

450.20120514091210.jpg

Cumur'un naaşı sabaha kadar Beşirli'deki evinde kalacak ve sabah saatlerinde Erdoğdu'daki baba evine çıkartılacak.

Cenaze töreni Kavaklı Rahman Camiinde öğlen yapılacak. Ardından Çalköy'e gidilecek ve ikindi namazına müteakip aile kabristanlığına defnedilecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler