Mücadeleyi birlikte yapacağız

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Çankaya Belediyesinin Sakarya Meydanı'ndaki yeni hizmet binasının açılış törenine katıldı.Türkiye'nin zor bir süreçten geçtiğini iddia eden Kılıçdaroğlu, "Uyanık olacağız, güçlü olacağız, iri olacağız, diri olacağız.

Mücadeleyi birlikte yapacağız

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Çankaya Belediyesinin Sakarya Meydanı'ndaki yeni hizmet binasının açılış törenine katıldı.

Türkiye'nin zor bir süreçten geçtiğini iddia eden Kılıçdaroğlu, "Uyanık olacağız, güçlü olacağız, iri olacağız, diri olacağız. Mücadeleyi birlikte yapacağız. Türkiye'nin özgürlüğü, bağımsızlığı, çocuklarımıza gelecek güzel bir Türkiye bırakmak için hep beraber yüreklice mücadele edeceğiz" diye konuştu.

Kılıçdaroğlu, şöyle devam etti:

"Haramilerden Türkiye Cumhuriyeti'ni kurtarmak zorundayız. Vatandaş borç batağında, onlar keyiflerini sürüyorlar. Vatandaş ay başını nasıl getireceğim diye düşünürken onlar başka işlerin peşindeler. Reyhanlı'da bombalar patladı, 51 yurttaş hayatını kaybetti. Şimdi soruyorum bunun sorumlusu kim? Eğer siz dış politikanızı başka ülkelerin çıkarları üzerine inşa ederseniz. Faturayı bu millete ödetirsiniz. Beyefendi sorumluluk almıyor. Sen bu ülkeyi yönetmiyor musun? Başbakan değil misin? O zaman bu işin sorumlusu sensin. Bu işin sorumlusu Recep Tayyip Erdoğan'dır. Herkes bunu çok iyi bilsin."

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu'nu da eleştiren Kılıçdaroğlu, "Bir de çapsız bir Dışişleri Bakanı var. Hani şöyle çağrılıyor ya. O da bir maraton yarışçısı gibi koşarak gidiyor. 'Acaba bana ne söyleyecekler' diye. Sen onun sözüne kulak vereceğine, gel şu milleti bir dinle bakalım" ifadelerini kullandı.

Baskılar bizi yıldırmaz, bileyler

CHP'li belediyelere baskı yapıldığını ve hizmet üretmelerinin engellendiğini de savunan Kılıçdaroğlu, şunları söyledi:

"Sabahın 5'inde, 6'sında CHP'li belediyelere baskın düzenleniyor. Onların kararları engelleniyor. Onlar park yapacak, parkları engelleniyor. Ama ne yaparlarsa yapsınlar, hangi baskıyı kurarlarsa kursunlar. Baskılar bizi yıldırmaz, baskılar bizi bileyler. Daha güçlü olacağız. İstedikleri kadar baskı yapsınlar. Genci, yaşlısı, kadını erkeği, hep birlikte mücadele edeceğiz, bu ülkeye barış, huzur gelinceye kadar."

Çankaya Belediyesinin daha önce binası olmadığını hatırlatan Kılıçdaroğlu, güzel bir binanın hizmete açıldığını ve bütün hizmetlerin aynı yerde sunulacağını kaydetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler