MMP İl Binasına saldırı!

Milliyetçi ve Muhafazakar Parti Sakarya İl Binasına, kimliği belirsiz kişiler tarafından saldırıda bulunuldu.Edinilen bilgiye göre, gece saat 02.00 sıralarında kimliği belirsiz 4 kişi, Milliyetçi ve Muhafazakar Parti Sakarya il binasına saldırdı. Civarda

MMP İl Binasına saldırı!

Milliyetçi ve Muhafazakar Parti Sakarya İl Binasına, kimliği belirsiz kişiler tarafından saldırıda bulunuldu.

Edinilen bilgiye göre, gece saat 02.00 sıralarında kimliği belirsiz 4 kişi, Milliyetçi ve Muhafazakar Parti Sakarya il binasına saldırdı. Civarda oturan vatandaşların ifadesine göre 18 ile 20 yaşlarında olduğu tahmin edilen 4 genç, il binasının kapısını ve camlarını tekme atarak kırıp, olay yerinden kaçtı. Saldırıyı gerçekleştirdiği sanılan 4 gencin kimlikleri henüz belirlenemezken, şahısların arama çalışmalarına başlandığı öğrenildi.

Öte yandan Milliyetçi ve Muhafazakar Parti Sakarya İl Başkanı Erkan Tiryaki polise giderek saldırı ile ilgili ifade verdi.

MMP Sakarya İl Başkanı Erkan Tiryaki saldırıyı kınayarak, "Partimiz il temsilciliğine yapılan çirkin saldırıyı esefle kınamaktayız. Yeni seçimden çıkmış olan ülkemizin istikrarını, huzurunu sabote etmek isteyen karanlık odaklar faaliyete geçmiş olup, oynanan oyunlara partimiz hiçbir şekilde taraf olmayacaktır. Yapılan saldırı ülke demokrasisine, huzuruna yapılmıştır. Yapılan bu yıldırma ve sindirme operasyonu bizleri yolundan döndüremeyecektir. Sorumluların en yakın zamanda bulunarak adalete teslim

edilmesini ve bu sayede oynanan tezgahın ülke istikrarını sabote etmek isteyenlerin amaçlarına fırsat verilmemesini arzulamaktayız. Oynanan bu oyun, büyük oyunun küçük bir parçası olup, dikkatle değerlendirilmesini, sorumluların bulunarak adalete teslim edilmesini, arkasındaki şer odaklarının tespit edilerek, ülke huzurunu bozmak isteyenlere fırsat verilmemesini istiyor, güvenlik ve adli makamların gereken hassasiyeti göstereceklerine inanıyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset