Milli ittifak barajı aşacak mı?

Saadet Partisi(SP) ile Büyük Birlik Partisi(BBP)’nin oluşturduğu “Milli İttifak” önceki gün Ankara’da düzenledikleri toplantı ile Milletvekili adaylarını tanıtıp seçim bildirgesini açıklamışlardı.SP Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kamalak ve BBP Genel Baş

Milli ittifak barajı aşacak mı?

Saadet Partisi(SP) ile Büyük Birlik Partisi(BBP)’nin oluşturduğu “Milli İttifak” önceki gün Ankara’da düzenledikleri toplantı ile Milletvekili adaylarını tanıtıp seçim bildirgesini açıklamışlardı.

SP Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kamalak ve BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, sürecin başından beri uyumlu bir çalışma sergiliyor. Milli İttifak liderleri Ankara’da haber61.net siyaset ajandasına önemli açıklamalar da bulundu.

SP Genel Başkanı Mustafa Kamalak Milli İttifakın en çok destek göreceği bölgelerin başını Karadeniz Bölgesi çektiğini belirterek “Karadeniz Bölgesinin yiğit evlatları her zaman doğrudan, haktan ve adaletten yana olmuşlardır. Genel seçimlerde bu desteklerini Milli İttifak’ı Meclise taşıyarak bir kez daha göstereceklerdir” dedi.

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici ise yüzde 10 barajını geçecek güçte ve kararlıkta olduklarını belirterek “İnsanlarımız sakın umutlarını yitirtmesin karamsarlığa düşmesin. 7 Haziran’a az kaldı. Baskı, zulüm, yolsuzluk ve yoksulluk dönemi sona erecek. Milli İttifakla Türkiye huzura kavuşacak” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset