Milletvekilleri kayıt yaptırıyor

25. Dönem Parlamentosu'nda görev yapacak milletvekillerinden 52'si kaydını yaptırdı.  Meclis'te kayıt işlemi bugün de devam etti. 16 milletvekili Meclis'e gelerek kayıt işlemini gerçekleştirdi.  MHP Burdur Milletvekili Ahmet Alparslan Dursun, MHP Erzurum

Milletvekilleri kayıt yaptırıyor
25. Dönem Parlamentosu'nda görev yapacak milletvekillerinden 52'si kaydını yaptırdı. 
 
Meclis'te kayıt işlemi bugün de devam etti. 16 milletvekili Meclis'e gelerek kayıt işlemini gerçekleştirdi. 
 
MHP Burdur Milletvekili Ahmet Alparslan Dursun, MHP Erzurum Milletvekili Kamil Aydın, MHP Gaziantep Milletvekili Ertuğrul Tolga Orhan,   MHP Sivas Milletvekili Celal Dağgez, MHP Osmaniye Milletvekili Ruhi Ersoy,  MHP Kahramanmaraş Milletvekili Fahrettin Oğuz Tor ve Sefer Aycan, MHP Kastamonu Milletvekili Emin Çınar, CHP Sivas Milletvekili Ali Akyıldız, CHP Ankara Milletvekili Murat Emir,  CHP Mersin Milletvekili Fikri Sağlar, CHP Ankara Milletvekili Ali Haydar Hakverdi, CHP Ankara Milletvekili Şenal Sarıhan, CHP Konya Milletvekili Mustafa Hüsnü Bozkurt, AK Parti Ankara Milletvekili Murat Alparslan ve  AK Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir, kaydını yaptırdı. 
 
Milletvekillerinin bir kısmı aileleri ile gelirken, bir kısmına ise seçmenleri eşlik etti. Bazı milletvekilleri, getirdikleri yöresel yiyecekleri görevlilere ve basın mensuplarına ikram etti.  Kayıt işlemini yaptıran milletvekilleri,  en çok rozet takarken sıkıntı çekti ve zaman zaman görevlilerden yardım istedi.  
 
Kayıt yaptıran milletvekili sayısı 52'ye ulaştı. Kayıt işlemi, Meclis açılıncaya kadar sürecek. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler