MHP'ye talip Türker Trabzon'daydı

 Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Adayı Mesut Türker, ''MHP Genel Başkanı olduğum ve ülkemizin kaderine hakim olduğumuz zaman önceliğimiz terör ve bölücü faaliyetleri ortadan kaldırmak olacaktır'' dedi.  Türker, MHP Trabzon İl Başkanı Muammer

MHP'ye talip Türker Trabzon'daydı

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Adayı Mesut Türker, ''MHP Genel Başkanı olduğum ve ülkemizin kaderine hakim olduğumuz zaman önceliğimiz terör ve bölücü faaliyetleri ortadan kaldırmak olacaktır'' dedi. 
 
Türker, MHP Trabzon İl Başkanı Muammer Demeli'yi ziyaret ederek, 4 Kasım'da yapılacak 10. Olağan Büyük Kurultay'da genel başkanlık için destek istedi. 
 
Gençlik yıllarından bu zamana kadar Türk milletine hizmet etmek için siyasetin içinde olduğunu ifade eden Türker, şunları söyledi: 
''Ülkemiz maalesef bölücü faaliyetlerin artış gösterdiği bir dönemden geçiyor. Türkiye Cumhuriyeti'nin öncelikli konusu bölücü terör faaliyetlerini ortadan kaldırmak olmadır. Bu faaliyetler devam ettiği sürece ülkemizin sosyal dokusu parçalanacaktır.
 
Onun için diyoruz ki bu faaliyetleri ortadan kaldıracak olan milliyetçi harekettir. MHP Genel Başkanı olduğum ve ülkemizin kaderine hakim olduğumuz zaman önceliğimiz terör ve bölücü faaliyetleri ortadan kaldırmak olacaktır'' 
 
Adaylığını açıkladığı 2 Eylül'den beri Türkiye'yi gezdiğini belirten Türker, teşkilatlarla partiyi nasıl iktidara taşıyacaklarını istişare ettiklerini söyledi. 
 
Muammer Demeli ise Mesut Türker'e başarılar diledi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset