MHP'nin Ortahisar adayı resmen açıklandı!

2014 Mart ayında yapılacak olan yerel seçimler öncesi heyecan devam sürüyor.MHP Trabzon İl Başkanlığı Bugün Hamamizade Kültür Merkezi'nde düzenlediği toplantı ile Ortahisar Belediye Başkan Adayının Osman Abanoz olduğunu resmen açıkladı.Toplantıya başta MH

MHP'nin Ortahisar adayı resmen açıklandı!

2014 Mart ayında yapılacak olan yerel seçimler öncesi heyecan devam sürüyor.

MHP Trabzon İl Başkanlığı Bugün Hamamizade Kültür Merkezi'nde düzenlediği toplantı ile Ortahisar Belediye Başkan Adayının Osman Abanoz olduğunu resmen açıkladı.

Toplantıya başta MHP Trabzon Milletvekili Koray Aydın , MHP il teşkilatı ve bir çok partili katıldı.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN!

VE ABANOZ RESMEN AÇIKLANDI

Törende açıklamalarda bulununan MHP Trabzon İl Başkanı Muammer Demeli MHP Ortahisar Belediye başkan adayı olarak Osman Abanoz'u resmen açıkladı

Demeli şöyle konuştu;

MHP Trabzon teşkilatı olarak büyükşehirlerde ve tüm ilçelerde gönül birliği yapmış bulunmaktayız. Çalışarak Trabzon tarihinin en büyük yerel seçim zaferini Trabzon’la bululşturacağız. Bizim belediyecilik anlayışımız da kendim değil kentim anlayışı vardır. Bizim için belediyecilik dokunmaktır, gülümseyen yüzdür, uzatılan eli geri çevirmemektir, belediyecilik çalışmalarımızda Allah korkusu ve insan sevgisi yer almaktadır. Yerel yönetim anlayışını üretkenlik ve birlikte yönetim anlayışı üzerine kurulmuştur. Üreten belediyecilik anlayışı altında dürüstlük, çağdaşlık ve şeffaflık üzerine kurulmuştur. Çalışmalarımız başta bu değerle esas alınarak yürüülecekir. Temel özelliğe gelince ayrıştıran değil birleştiren , devlet ile vatandaşı buluşturan, aş ile işi birleştiren, dürüstlük ve çalışkanlığı birleştiren, afete karşı önlem üreten, üretici ile pazarı buluşturan bir belediyicilik. MHP de belediyecilik denildiğinde akla rant paylaşımı değil ürettiğini halk için harcayan , yarınlar için çalışan yer akla gelecektir. MHP tam da bu özelliklere sahip olan Trabzon’un çok yakından tanıdığı , gerek belediyecilikte , gerek sivil toplum örgütlerinde bulunmuş,  dinamik bir isim olan Osman Abanoz’u önce size sonra Allah’a emanet  ediyoruz. Hayırlı uğurlu olsun.

TAM YOL İLERİ

Demeli'nin ardından kürsüye MHP Trabzon Milletvekili Koray Aydın çıkarak açıklamalarda bulundu. Aydın şöyle konuştu;

Uzunca bir süredir yaptığımız tüm konuşmalarda  30 martta yapılacak olan seçimlerde bugüne kadar Türkiye’de yapılan en önemli seçim olduğunu anlatmaya çalıştım. Çünkü Türkiye’nin sıkıştığı her taraftan sıkıştığını her taraftan kuşatıldığını , Türk milletinin büyük bir oranda belaya girebileceğini anlatmaya çalıştım. Ve yürüyen bu arabanın tekerine çomak sokmanın da bu seçimler olduğunu söyledim. Bundan sonraki seçimleri de normal bir seçim olarak görmüyorum. Bu seçimleri adeta bir vatan savunması olarak görüyorum. Bu seçimlerde MHP’nin başını yukarı kaldırarak zaferle çıkmasını temin edebilmek için bugünlere geldik. En istekli en arzulu parti MHP’dir. Çünkü MHP bu tarihi geçitten geçen Türkiye’de . Trabzon’un her yerinde kurultaylar yaptık oralarda yaptığım ölçümlerle bazı adaylarımıza açıkladık. Bu seçimlere girerken temel bir stratejiyle hareket ettik. Önce bir hedef koyduk . Dedik ki iki tane olmazsa olmazımız var bunlardan biri Ortahisar, diğeri de Akçaabat belediyeleri. Bu iki belediyeleri her ne şart olursa olsun kazanacağız. Bunlarla birlikte büyükşehire aday olabiliriz dedik. Çünkü bu iki belediyenin seçim sayısı çok yüksek bir oran olduğu için büyükşehiri daha rahat alabilirsiniz.  Biz attığımız adımlarda stratejik olarak hareket ettik. Bugün ilk adayımızı açıkladığımız Akçaabat’ta bütün esnafı seçmeni dolaşarak 1. Turu tamamladılar. Uzun zamandır hazırladığımız büyük MHP vizyonunu 2. Adımla Ocak’ta atacağız. Akçaabat’ı alacağımızdan eminim.

Ortahisar belediyesini kazanmak için de çok titiz bir çalışma yaptık. Ben kendim aday olacakmış gibi çalıştığıma herkes şahittir. Bu çalışmalar sonucunda halkın içinde olan kalbinde Allah korkusu olan , belediyeciliği iyi bilen bir aday bulmaya çok gayret ettik. Zaman zaman oluşturduğumuz listedeki isimleri araştırarak bir karara vardık. Kardeşimiz , arkadaşımız Osman Abanoz’da karar kıldık. Ne kadar doğru bir karar verdiğimizi Trabzon halkının ilgisi de doğruladı. Bugün herkes MHP’yi konuşuyor. Herkes Ortahisar’ı alabileceğimizi konuşuyor tartışıyor.  Çok güzel bir aday buldukları için iktidar partisini de kutluyoruz.  Şimdi Ortahisar için hala aday arıyorlar. MHP olarak tüm belediyelere talibimiz. Hepsini alabilecek bir çalışma yapacağımıza da söz veriyoruz. Hedefimize uygun olarak söylediğim kriterleride taşıyan, Trabzon’un tanıyıp bildiği, sokaklarda insanların birebir tanıdığı büyükşehir adayını da bulduk sizlere sunduk.  Basında ve sanal ortamda büyük bir ilgi uyandırdık.  Bu büyük bir selin habercisidir.

Karşımızda yorgun bir iktidar partisi var. En son başbakan geldi meydanda ve Akyazı’da oldukça az bir kalabalığa seslendi. Trabzon teşkilatını da fırçalayarak gitti. Bir anlamda Trabzon kendisine pkk ile kucaklaşmanın ne anlama geldiğini tavırla gösterdi.  8 aralıkta büyükşehir adayımız İstanbul’da genel başkanımız tarafından açıklanacak. Biz yalancı 61 rakamlarına takılmadan, halkımızla gerçekçi bir şekilde buluşturacağız.

Yoğun bir mesai verdik çok çalıştık , Trabzon’da MHP’yi ayağa kaldıracak geceli gündüzlü bir çalışma yaptık.  Kafamda seçim sloganımızı da oluşturdum ; Tam yol ileri!

Aralık ayının sonuna kadar tüm partiler adaylarını belirlemiş olacaktır. Biz onlardan bir adım öndeyiz. Birkaç belediye haricinde adaylarımız tamamlandı. Bundan soranki süreçte adaylarımız sahaya inecek.  Hep beraber kazanmak için çalışacağız.  Osman Abanoz kardeşimize hayırlı uğurlu olsun.

ABANOZ KÜRSÜDE...

MHP Ortahisar belediye başkan adayı Osman Abanoz ise yaptığı açıklamada;

"İnsan merkezli bir belediyecilik anlayışımızı ile gençler ve yaşlılar için tesisler yaparak uygulanabilir ve yapılabilir projelerle, kimseyi ötekileştirmeden hep birlikte başaracağız. İşler gelişi güzel değil kendisi güzel olacak. Ortak karar alarak kendimizi yöneteceğiz. Başta üniversitelerimiz ve sivil toplum örgütleri ile halkın önerilerini dikkate alacağız. Bizlere güvenin arkadaşlar. Bizim iki gücümüz vardır. Biri Hakkın, diğeri halkın gücüdür.  Halkın desteğini alarak yürümeye devam edeceğiz. " dedi.

TÖREN ÖNCESİNDE KAVGA!

Öte yandan tören öncesinde salonda gergin anlar yaşandı.  Törende protokolde yeri olmamasına rağmen burada oturan 3 Erdoğdu mahallesi Muhtarı Ergün Memiş'e diğer partililer tepki gösterdi. Partililer bir anda yaşanan karmaşada olayı fotoğraflamak isteyen gazetecilere de tepki gösterdi. Yaşanan gerilim yine diğer partililerin araya girmesiyle son buldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset