MHP'li vekilden ilginç Erdoğan iddiası!

MHP'li Yusuf Halaçoğlu, diplomadaki mezuniyet tarihinin 1981 olduğunu fakat üniversitenin 1982 Temmuz ayında kurulduğunu öne sürdü. MHP Grup Başkanvekili Yusuf Halaçoğlu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 3 yıllık üniversiteden mezun olduğunu iddia etmiş b

MHP'li vekilden ilginç Erdoğan iddiası!
MHP'li Yusuf Halaçoğlu, diplomadaki mezuniyet tarihinin 1981 olduğunu fakat üniversitenin 1982 Temmuz ayında kurulduğunu öne sürdü.
 
MHP Grup Başkanvekili Yusuf Halaçoğlu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 3 yıllık üniversiteden mezun olduğunu iddia etmiş bu iddiaya CHP'li Aydın Ayaydın cevap vermişti.Ayaydın, "Başbakan'ın okulda hocasıydım, 4 yıllık mezunudur" demişti.
 
DİPLOMA SAHTE İDDİASI
 
Daha sonra Marmara Üniversitesi Rektörü Zafer Gül ise Erdoğan'ın diplomasını göstererek Halaçoğlu'na itiraz etti. Fakat Halaçoğlu'nun buna cevabı gecikmedi. Halaçoğlu verdiği cevapta Erdoğan'ın diplomasının sahte olduğunu ima etti. Üniversiteden yapılan açıklamadan kısa bir süre sonra MHP'li Yusuf Halaçoğlu Twitter'da bir açıklama yaparak, üniversitenin paylaştığı diplomayla ilgili bir yeni iddia ortaya attı.
 
HEM İMZALAR EKSİK HEM DE TARİH YANLIŞ
 
Halaçoğlu, Erdoğan'ın mezuniyet tarihinin 1981 olduğunu ve üniversitenin Temmuz 1982'de kurulduğunu hatırlattı. Halaçoğlu ayrıca mezuniyet belgesini paylaşarak diplomada imzaların eksik olduğunu öne sürdü.
 
İşte Halaçoğlu'nun sosyal medyadan yaptığı o açıklama;
1.20140425100832.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset