MHP'li seçmen koalisyona ne diyor?

Haber61 – Haber Servisi – 7 Haziran seçimleri sonrası gözler Ankara’ya çevrildi. Partilerin birbirleriyle yapacakları koalisyon ile hükümet kurması beklenirken kulislerde en fazla konuşulan konu ise MHP AK Parti koalisyonu. Seçmeninde en fazla konuştuğu k

MHP'li seçmen koalisyona ne diyor?

Haber61 – Haber Servisi – 7 Haziran seçimleri sonrası gözler Ankara’ya çevrildi. Partilerin birbirleriyle yapacakları koalisyon ile hükümet kurması beklenirken kulislerde en fazla konuşulan konu ise MHP AK Parti koalisyonu. Seçmeninde en fazla konuştuğu konular arasında bu konu yer alırken MHP tabanı da bu koalisyon için kararlı bir duruş sergiliyor.

MHP’li seçmen, AK Parti ile şartlı koalisyona olur verirken bir kısmının ise daha dikkatli olunması konusunda görüş bildiriyor. Çoğunluğunun ise AK Parti’ye kapılar kapatılırsa yapılacak erken seçimlerde mağdur rolü yaparak seçmene de kendisini aciz gösterecek yönünde görüş bildirdiği ifade ediliyor. Haber61 haber Merkezi MHP’Li seçmenlerin sosyal medyadaki nabzını tuttu.

İşte MHP’Li seçmenlerin söyledikleri.

Hulki Gndzz, Koalisyon hükümeti kurulamazsa akp ben çok uğraştım ama hiç bir parti buna yanaşmadı diyecek ve her zamanki mağdur rolüyle puanlarını yükseltmeye çalışacaktır.

Mustafa Doğan MHP birilerinin açığını yamasını kapatacak eksik tamamlayacak bir parti değildir.bu millet MHP bekle daha sana görev vermiyoruz görevini vermişse hiç kimsede bundan fazlasını umut etmesin

Burcu Bozkurt yapmasın

Ilhan Kırbıyık Bence Devletin İstikrarı İçin Yapmadın Akp Lilere Koz Vermemeli Yine Kaçtılar Dedirtmemeli

TC Murat Yalçın MHP hiçmi iktidar olmuycak tek başına neden herzaman koalisyon veya muhalefet yapıyoruz

Köksal Özcan AKP le yapsın

Hikmet Güleç Tek çıkış yolu AKP-CHP-MHP

Fazıl Ahmet Eryılmaz Koalisyonun yarardan çok zarar getireceğine inanıyorum. Hele de AKP ile...

Mumcu Mustafa AKP+CHP Yada AKP+BDP.

Silanur Can Yapsın tabiki

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler