MHP'li Sadıklar: Hilal Kart gelecek

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Trabzon Milletvekili adayı Sabri Sadıklar, seçim çalışmalarına bugün Esiroğlu ve Çağlayan beldelerinde esnafları gezerek destek istedi. Esnafın ve halkın yoğun ilgisiyle karşılaşan Sadıklar, esnafın sıkıntılarını ancak MHP

MHP'li Sadıklar: Hilal Kart gelecek

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Trabzon Milletvekili adayı Sabri Sadıklar, seçim çalışmalarına bugün Esiroğlu ve Çağlayan beldelerinde esnafları gezerek destek istedi.

 

Esnafın ve halkın yoğun ilgisiyle karşılaşan Sadıklar, esnafın sıkıntılarını ancak MHP iktidarının düzelteceğini söyleyerek, “Görüyorum ki esnafımızın ve halkımızın sıkıntıları çok. Bu sıkıntıları 12 haziranda çözmek için bu iktidara sert bir tokat vurmak gerekiyor.Bu gün ben doğduğum topraklarda geziyorum.Maçka deresinde gezmedik görmedik vatandaş bırakmayacağız. Bu iktidar esnafımızı bitirme noktasına getirmiştir.Esnafımızın sıkıntılarını MHP iktidarı çözecektir” dedi.

 

ESNAFIMI KİMSE YOK SAYAMAZ.

Sadıklar, dünyanın hiçbir bölgesinde alışveriş merkezlerinin şehir merkezinde bulunmadığını belirterek, “Bakın dünyada bir araştırma yapın hiçbir yerde şehir merkezine kurulan bir alışveriş merkezi yok,ama Trabzon’a baktığımızda Atapark ile Forum alışveriş merkezleri tam şehrin göbeğinde.Bu merkezleri açan bugün küçük esnafımızı düşünmemiş ve onları yok saymışlardır.Örneğin geliri düşük bir vatandaşımız bir ihtiyacını karşılamak için gittiği bu merkezde elleri boş dönmektedir. 12 Haziran’da iktidar olursak vatandaşlarımız ve esnafımız “HİLAL KART” ile refaha kavuşacaktır. Benim Ahmet’im, Mehmet’im, Ayşe ninem istediklerini alacaktır” diye konuştu.

 

TRABZONSPOR KİMSENİN OYUNCAĞI DEĞİLDİR.

Sadıklar, Trabzonspor üstünden oyunlar oynandığını da ifade ederek, “Trabzonspor kimsenin babasının malı değildir. Kimse Trabzonspor’un geleceğinle oynayamaz.26 yıldır şampiyonluğa hasret bir takımın  bu kadar siyasete alet edilmesi yanlıştır.Dün çok sevdiğim bir arkadaşım fanatik Trabzonsporlu bir arkadaşımızı toprağa verdik.Bu Trabzonspor’a yazık ediliyor.Unutulmaması gereken bir şey var ki Trabzonspor kimsenin malı değildir” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler