MHP'li Halil Memiş oyunu kullandı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 24. Dönem Trabzon 2. Sıra Milletvekili Adayı Halil Memiş, oyunu kendi beldesinde kullandı.MHP Adayı Halil Memiş oyunu Akçaköy Beldesi Yeşilyurt Mahallesi’nde, eşi Hatice Memiş ve çocuklarıyla birlikte kullandı. Memiş ailes

MHP'li Halil Memiş oyunu kullandı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 24. Dönem Trabzon 2. Sıra Milletvekili Adayı Halil Memiş, oyunu kendi beldesinde kullandı.

MHP Adayı Halil Memiş oyunu Akçaköy Beldesi Yeşilyurt Mahallesi’nde, eşi Hatice Memiş ve çocuklarıyla birlikte kullandı. Memiş ailesi oylarını bin 129 numaralı sandıkta kullandı. Oyunu kullandıktan sonra gazetecilere bir açıklamada bulunan Memiş, yapılan seçimlerin demokrasinin bir tecellisi olduğunu belirterek “Bu seçim Türkiye’nin geleceğine yön verecek bir seçimdir. Halkın iradesi hangi yönde olursa olsun o iradeye saygımız sonsuzdur.

Nihayetinde verdiği oyla halk kendi kaderini tayin etmektedir. Bize de bunu kabullenmek düşer. Seçimlerin milletimize, ülkemize ve Türk-İslam alemine hayırlar getirmesini diliyorum” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset