MHP'li Değirmenci hız kesmiyor!

Aday adaylığı sürecinde yoğun çalışmalarıyla dikkat çeken Değirmenci, Trabzon’un Düzköy ilçesine ziyaret programında Akçaabat’a bağlı beldeleri de ziyaret etti. Akçaabat’a bağlı; Şinik, Işıklar, Dörtyol, Doğanköy Beldelerini ziyaret eden Değirmenci ardınd

MHP'li Değirmenci hız kesmiyor!

Aday adaylığı sürecinde yoğun çalışmalarıyla dikkat çeken Değirmenci, Trabzon’un Düzköy ilçesine ziyaret programında Akçaabat’a bağlı beldeleri de ziyaret etti. Akçaabat’a bağlı; Şinik, Işıklar, Dörtyol, Doğanköy Beldelerini ziyaret eden Değirmenci ardından Düzköy ziyaretini gerçekleştirdi. 

DÜZKÖY’E ÇIKARMA YAPTI!
Trabzon’un Düzköy ilçesini ziyaret eden Milletvekili Aday Adayı Önder Değirmenci, burada MHP Düzköy İlçe Teşkilatını, Düzköy halkını ve esnafını ziyaret etti. Düzköy ilçe teşkilatında yoğun bir partili grubun karşıladığı Değirmenci, partili grupla beraber Düzköy esnafını ziyaret etti. Burada tek tek esnafın sorunlarını dinleyen Değirmenci, MHP iktidarıyla birlikte kendilerinin çözümsüzlüklere el atarak çözüme kavuşturacaklarını dile getirdi.

HAYVANCILIK SORUN OLDU…
Hükümetin yanlış politikalarının hayvancılığı bitirdiğini söyleyen Düzköy halkı bununla birlikte dışarıdan hayvan alımının başladığını dile getirdi. Türkiye’de hayvancılığın bitmesinin kırsal kesimdeki halkın bitmesiyle benzeştirme kuran vatandaşlara Değirmenci, hayvancılığın sorun olmaktan çıkmasının tek çaresinin MHP iktidarı olduğunu söyledi. Vatandaşlardan birinin bir ineğin bir süt fabrikası olduğunu söylemine destek veren Değirmenci, “Hayvancılık kırsaldaki vatandaşlarımızın birincil geçim kaynağı, özellikle Karadeniz’de büyükbaş hayvancılık kırsaldaki halkımız için vazgeçilmez bir geçim kaynağıdır. Halkımız artık bu yanlışları görecek ve oyunu halkın gerçek temsilcilerine iade edecektir.” dedi.

ŞİNİK’TEN TAM DESTEK!
Akçaabat’ın Şinik Beldesi’ne geçen Önder Değirmenci, burada MHP’li Şinik Belediye Başkanı Cemil Pehlevan’ı ziyaret etti. Ziyarette Şinik’in genel sorunları hakkında bilgi edinen Değirmenci’ye Pehlevan’dan tam destek geldi. Ardından oradaki cenazeye katılan Değirmenci ardından Akçaabat’tan gelen partililerle bir araya geldi. Burada konuşan Değirmenci, hükümetin acz içinde olduğunu belirterek, “Polisine tokat attıran, askerine çuval geçirten, bir iktidarı değil; polisine ve askerine sahip çıkan, halkını koruyan bir iktidarı yani Milliyetçi Hareket’i iktidara taşıyacağız. Bunun için ne fedakarlık yapılması gerekiyorsa ben hazırım, bu yola baş koyduk.” sözlerini sarfetti.

61 DEĞİL 1461 PROJE İÇİN
Doğanköy ve Dötyol Beldelerini ziyaret eden Değirmenci, burada esnafı tek tek gezerek sorularını cevapladı. Milliyetçi Hareket Partisi’nin çözüm önerilerini buradaki halka anlatan Değirmenci, 12 Haziran seçiminin bir dönüm noktası olduğunu belirtti. AKP hükümetinin takkesinin düştüğünü tüm yolsuzlukların meydana çıktığını ve ülkede devam etmekte olan bütün olumsuzlukların vebala altına girdiklerini söyleyen Değirmenci, “MHP iktidarıyla birlikte bütün bunların hesabı sorulacak. Hak ettiği bir biçimde hepsi yargılanacaktır.” şeklinde konuştu. Değirmenci sözlerini şu şekilde tamamladı: “Terörü bitirmek, işsizliğe çözüm bulmak, çiftçiye hak ettiği desteği vermek, tarım ve hayvancılığı güçlendirmek, yeşiline sahip çıkmak için, 61 değil 1461 proje için ses ver Türkiye, ses ver Trabzon!”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler