MHP'li belediye başkanı vuruldu

 Yozgat'ın Çekerek İlçesi'ne Bazlambaç Beldesi'nin MHP'li Belediye Başkanı Osman Gödek, tartışmalı içme suyu çalışması yapılan alanda kimliği belirsiz bir kişi tarafından vurularak yaralandı.Olay, bugün saat 16.00 sıralarında Bazlambaç Beldesi ile Başalan

MHP'li belediye başkanı vuruldu

 

Yozgat'ın Çekerek İlçesi'ne Bazlambaç Beldesi'nin MHP'li Belediye Başkanı Osman Gödek, tartışmalı içme suyu çalışması yapılan alanda kimliği belirsiz bir kişi tarafından vurularak yaralandı.

Olay, bugün saat 16.00 sıralarında Bazlambaç Beldesi ile Başalan Köyü arasında bulunan bir arazide meydana geldi. İddiaya göre boş bir arazide içme suyu çalışması yapılan alanda köy halkı ile Belediye Başkanı Osman Gödek arasında tartışma çıktı. Tartışma sırasında kimliği belirtilmeyen bir köylü vatandaş belinden çıkartdığı tabanca ile MHP'li Başkan Osman Gödek'e bir el ateş açtı.

Karnından tek kurşunla yaralanan Başkan Gödek için 112 Acil Servis'ten ambulans istendi. Gelen ambulans tarafından Çekerek Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Gödek, yapılan ilk müdahalenin ardından Sorgun Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Olayla ilgili soruşturma devam ederken, Gödek'in durumunun ciddi olduğu öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset