MHP'den öğrencilere süper haber

MHP lideri Devlet Bahçeli, sosyal paylaşım sitesi twitter'dan verdiği mesajda, gençlerin üzerinde titrenmesi gereken bir hazine olduğunu belirterek, "Üniversitelere sınavsız girmenin şartları mutlaka oluşturulacaktır" dedi.MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli

MHP'den öğrencilere süper haber

MHP lideri Devlet Bahçeli, sosyal paylaşım sitesi twitter'dan verdiği mesajda, gençlerin üzerinde titrenmesi gereken bir hazine olduğunu belirterek, "Üniversitelere sınavsız girmenin şartları mutlaka oluşturulacaktır" dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, önceki gece sosyal paylaşım sitesi twitter üzerinden gençlere mesajlar gönderdi.

"Gençlik çağları insan hayatının en güzel ve en heyecanlı dönemlerine tekabül eder" diyen Bahçeli şöyle devam etti:

"Gençlik dinamizmdir ve gözbebeğimiz gibi üzerinde titrememiz gereken bir hazinedir. Aynı zamanda gençlerimiz işlenmemiş bir cevher ve geleceğin mimarıdır. Ancak gençlerimizin hak ettikleri ilgi, destek ve yardımı gördüklerinden de bahsetmek ne yazık ki mümkün değildir.

Bitmeyen sınav maratonları, mezun olduktan sonra insan onuruna sahip bir işe kavuşamamaları en başta gelen sorunları arasındadır. Geçtiğimiz hafta sayıları bir milyon yedi yüz bine yaklaşan gencimiz Yüksek Öğretime Geçiş Sınavı'na girdi.

Bu sınava giren her bir gencimize başarılar diliyor, arzuladıkları üniversiteleri kazanmalarını içtenlikle temenni ediyorum. İnşallah yıllarca döktükleri alın terlerinin, harcadıkları emek ve mesailerinin karşılığını alırlar. Gençlerimiz emin olsun ki üniversitelere sınavsız girmenin şartları mutlaka oluşturulacaktır."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset