MHP'den ilk tepki geldi!

Ak Parti'li Mustafa Elitaş, CHP'li vekillerin 15 Temmuz'a kadar yemin etmemeleri halinde iç tüzük gereği vekilliklerinin düşeceğini iddia etti.CHP'DEN SERT TEPKİ Bu sözler CHP cephesinden sert karşılık buldu. CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, 'Vız

MHP'den ilk tepki geldi!

Ak Parti'li Mustafa Elitaş, CHP'li vekillerin 15 Temmuz'a kadar yemin etmemeleri halinde iç tüzük gereği vekilliklerinin düşeceğini iddia etti.

CHP'DEN SERT TEPKİ
Bu sözler CHP cephesinden sert karşılık buldu. CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, 'Vız gelir' yorumunda bulundu. CHP liderinin tonu ise biraz daha yumuşaktı. Kılıçdaroğlu 'Tehdit ve şantaja boyun eğmeyeceğiz' değerlendirmesinde bulunmuştu.

MHP'DEN İLK TEPKİ
MHP cephesinden de bu tartışmalar hakkında bir açıklama geldi. MHP Genel Başkan Yardımcısı Faruk Bal, 'Yemin etmeyenlerin vekilliğinin düşürülmesi abartılı bir yorum. 15 Temmuz şartı en az yemin etmemek kadar yanlış bir söylem. Ucube sözler. Bu Ak Parti'nin kurnazlığını gösteriyor. Herkes eteğindeki taşları dökmeli.' dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset