MHP’den ihraç edildi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)’den 7 Haziran seçimlerinde Kars’tan 2’nci sıra milletvekili adayı gösterilen Muharrem Yıldız, MHP’den ihraç edildi.MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli, tarafından imzalanan ihraç kararı Kars İl Başkanlığı’na da bildirildi

MHP’den ihraç edildi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)’den 7 Haziran seçimlerinde Kars’tan 2’nci sıra milletvekili adayı gösterilen Muharrem Yıldız, MHP’den ihraç edildi.

MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli, tarafından imzalanan ihraç kararı Kars İl Başkanlığı’na da bildirildi

MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli imzalı ihraç kararında şu ifadelere yer verildi: “2012-2015 yılları arasında MYK üyesi olarak görev yapan ve halen Kars İli merkez İlçe kayıtlı üyesi olan Muharrem Yıldız, 7 Haziran 2015 tarihinde yapılan milletvekilliği genel seçimlerinde Kars ili Milletvekili adayımız iken, parti tüzüğümüze aykırı olarak gerek sosyal medya hesabından ve gerekse milletvekili adaylığından istifa kapsamında yapmış olduğu açıklamalar ile seçim sahasında partimiz aleyhine izlediği tutum ve davranışlar kapsamında hakkında tanzim edilen dosya ile Parti Tüzüğümüzün 81. Maddesi uyarınca ‘TEDBİRLİ’ olarak, adı geçen eylem ve söylemlerinin Parti Tüzüğünün 11. Maddesi vs maddeleri mündaracatında disiplin suçu teşkil ettiği ciheti ile ilgili olarak hakkında yine Tüzüğümüzün 78. Madde 4-e, 79. Ve 81 maddeleri uyarınca, parti üyeliğinden tedbirli olarak “KESİN ÇIKARMA CEZASI" ile tecziyesi için gereği rica ederim.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler