MHP'den asgari ücret zammına eleştiri

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Grup Başkanvekili Oktay Vural, asgari ücret zammını simit ile eleştirdi.Oktay Vural, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında asgari ücrete yapılan zammı, paket içinde getirdiği simit ile eleştirdi. Hediye paketi içindeki

MHP'den asgari ücret zammına eleştiri

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Grup Başkanvekili Oktay Vural, asgari ücret zammını simit ile eleştirdi.

Oktay Vural, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında asgari ücrete yapılan zammı, paket içinde getirdiği simit ile eleştirdi. Hediye paketi içindeki simiti gösteren Vural, "Asgari ücretlilere verilen hediye günde bir simit." diye konuştu. 
 
Asgari ücrete, günde bir simit oranında zam yapıldığını kaydeden Vural, "İnsaf, o kadar alladılar pulladılar ki, o zaman bunu böyle bir hediye paketiyle takdim etmekten başka çaremiz kalmadı." dedi. 
 
Asgari ücrete, açlık sınırındaki artış kadar bile zam verilmediğini söyleyen Vural, "Bu kadar toplanmaya ne gerek var. Bir simit parası kadar zam yapacağız, deyin olsun bitsin." ifadelerini kullandı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset