MHP’de temayülden kimler çıktı?

MHP Trabzon merkez ilçe başkanı Burhan Bekar, ‘Temayülde ilk sıralarda kimler çıktı bilmiyoruz. Genel merkeze bunu sormadık. Genel merkez kimleri aday gösterirse o isimler bizim adayımızdır. Bizde ayrı gayri yok’ dedi. Bekar, genel merkezin bugünlerde bir

MHP’de temayülden kimler çıktı?
MHP Trabzon merkez ilçe başkanı Burhan Bekar, ‘Temayülde ilk sıralarda kimler çıktı bilmiyoruz. Genel merkeze bunu sormadık. Genel merkez kimleri aday gösterirse o isimler bizim adayımızdır. Bizde ayrı gayri yok’ dedi. Bekar, genel merkezin bugünlerde bir de kamuoyu anketi yaptırdığını söyledi. 
 
Pul atakta!
 
MHP milletvekili aday adaylarından Şener Pul, parti teşkilatlarının yanısıra vatandaşla da birebir görüşüyor. Kampanyayı başlattığı günden bugüne Şalpazarı’ndan Çaykara’ya kadar binlerce kişi ile görüştüğünü söyleyen Şener Pul, ‘Görüştüğüm herkes bana iktidarı ve icraatını şikayet ediyor. Elini sıktığım insanların yarısından fazlası bu iktidara oy vermiş insanlar. İktidara oy veren insanlar iktidara bu denli tepki gösteriyorsa, bu iş bitmiştir. AKP iktidarı sona ermiştir’ dedi.
 
Şener Pul, MHP’nin Trabzon’da üç milletvekili çıkarma şansının yüksek olduğunu belirterek, ‘Sandıkta birinci parti çıkarsak, üç vekillik kazanırız’ dedi.
 
 
Örs ve Kıran!
 
MHP milletvekili aday adaylarından Hüseyin Örs ve Hüseyin Kıran da, diğer aday adayları gibi gittikleri her yerde ilgi ile karşılanıyorlar. Hüseyin Örs, AKP’ye oy veren seçmenin önemli bir bölümünün 7 Haziran’da yapılacak genel seçimde MHP’ye oy vereceğini söylüyor.
 
Koray Aydın bugün Trabzon’da!
 
MHP bugün hayli hareketli bir gün yaşayacak. MHP milletvekili Koray Aydın da düzenlenen etkinlik ve toplantılar için bugün Trabzon’a geliyor. Pelitli’deki Yalıpark Otel’de saat 13.00’da merhum Alparslan Türkeş’i anma programı ve milletvekili aday adaylarının tanıtım toplantısı yapılacak. Ayrıca akşam saat 18.55’te İskenderpaşa Camii’nde Başbuğ Türkeş’i Anma, Kur’an-i Kerim ve Mevlit Programı düzenlenecek. Koray Aydın da tüm bu etkinlik ve toplantılara katıldıktan sonra Ankara’ya dönüş yapacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset