"MHP’de lider değişikliği olur mu" sorusuna ilginç cevap

MHP Ankara Milletvekili Erkan Haberal, MHP'de lider değişikliği olup olmadığı sorusuna ilginç bir cevap verdi.Mazbatasını aldıktan sonra kaydını yaptırmak üzere Meclise gelen MHP Ankara Milletvekili Erkan Haberal, gündeme ilişkin sorulara cevap verdi. Bir

"MHP’de lider değişikliği olur mu" sorusuna ilginç cevap

MHP Ankara Milletvekili Erkan Haberal, MHP'de lider değişikliği olup olmadığı sorusuna ilginç bir cevap verdi.

Mazbatasını aldıktan sonra kaydını yaptırmak üzere Meclise gelen MHP Ankara Milletvekili Erkan Haberal, gündeme ilişkin sorulara cevap verdi. Bir gazetecinin "MHP'de liderlik değişimi olmalı mı?" sorusuna, "Hayal kurmanın vergisi, KDV'si stopajı yok" diyerek cevap veren Erkan Haberal, 80 milletvekilinin 40 milletvekiline indiği için parti tabanında hayal kırıklığı olduğu iddialarına ise, "MHP'de bir hayal kırıklığı yoktur. MHP'nin tüzüğü bellidir, kongre isterlerse tüzüğe göre hareket edilir, bir kongre yapılır, daha önceki kurultaylar nasıl olmuşsa başarılı bir kurultay olur" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset